Vācijā piedzimis piparmētru krāsas kucēns

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neparastais kucēns Mohito.
Neparastais kucēns Mohito. Foto: Ekrānšāviņš no Instagram

Neparastais zaļās krāsas zelta retrīvera kucēns piedzimis Vācijas pilsētā Vermelskirhenā. Kucēns, kurš nu sava īpašā toņa dēļ ir ieguvis pasaules slavu, mājās tiekot mīļi dēvēts par Mohito - par godu kokteilim ar piparmētru lapām, vēsta "The Sun".

Mohito šajā pasaulē ir nācis kopā ar vēl astoņiem brāļiem un māsām. Viņa saimniece, 43 gadus vecā Džoanna Džastisa, paziņojusi, ka no sākuma ir ļoti uztraukusies par suņuka krāsu, jo domājusi, ka zaļais tonis norāda uz kādām veselības problēmām. Tiesa, satraukumam nav bijis pamata - visi deviņi kucēni ir izrādījušies pilnībā veseli.

» Interneta hits: apaļīga kaķenīte sašutusi par to, ka viņai liek vingrot

Veterinārārsts Kristians Dimitriadis no Diseldorfas atklājis, ka šis gadījums ir ļoti rets. Viņš skaidrojis, ka par Mohito kažoka neparasto nokrāsu ir atbildīgs zaļais pigments biliverdīns, kurš izstrādājas tad, kad sāk sadalīties placenta. Kucēna krāsa gan nav ģenētiski noturīga un viņš pēc kāda laika zaudēs savu zāles zaļo kažociņu.

» Džastina Bībera sociālos tīklus pārņēmuši viņa jaunie kaķēni

Kucēna saimniece atklājusi, ka vēl nezina, vai atstās Mohito pie sevis. Vēl vismaz astoņas nedēļas mazajam ķepainim tāpat nāksies pavadīt kopā ar mammu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu