Porziņģa rezultativitāte neglābj "Mavericks" no zaudējuma (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis svētdien izcēlās ar lielisku sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, tomēr viņš neglāba Dalasas "Mavericks" no zaudējuma.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 119:121 piekāpās Portlendas "Trail Blazers".

Porziņģis laukumā pavadīja 34 minūtes, kuru laikā viņš guva 32 punktus (2p. 8/13, 3p. 3/10, s.m. 7/10). Latvijas basketbolists izcīnīja arī 9 atlēkušās bumbas, veica 5 rezultatīvas piespēles un bloķēja 2 metienus.

Porziņģim karjerā šī ir 15. spēle, kurā viņš guvis vismaz 30 punktus. Šādu rezultativitāti viņš sasniedzis pirmo reizi kopš 2017. gada decembra.

"Mavericks" sastāvā slovēnis Luka Dončičs guva 29 punktus, izcīnīja 12 atlēkušās bumbas un izpildīja 9 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr "Trail Blazers" rindās 35 punktus guva Sīdžejs Makkolums, 28 iemeta Damjans Lilards, bet 20 pievienoja Rodnijs Huds.

"Mavericks" spēles gaitā bija pat 19 punktu pārsvars. Pēc pirmā puslaika Dalasas komanda atradās vadībā ar rezultātu 71:59.

"Trail Blazers" ne reizi neizvirzījās vadībā pirmajās trijās ceturtdaļās. Vien ceturtajā ceturtdaļā Portlenda uz brīdi ieguva 6 punktu pārsvaru.

Ceturtā ceturtdaļa ritēja punkts punktā, tomēr spēcīgāki šajā mačā izrādījās Portlendas kluba basketbolisti.

"Mavericks" izpildīja 50 tālmetienus, no kuriem 13 bija precīzi. Arī kopumā no spēles metienu precizitāte Dalasai nebija spīdoša - 39,4% (37/94).

Savukārt "Trail Blazers" grozam uzbruka daudz precīzāk, no spēles realizējot 51,7% metienu (45/87).

Dalasas komanda piedzīvoja šosezon pirmo zaudējumu 3 spēlēs. Arī Portlendai šobrīd uzvaru un zaudējumu bilance ir 2-1.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu