Foto: "Jūtos kā Rokijs." Bokserim pietiek ar vienu aci, lai kļūtu par čempionu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džošs Teilors
Džošs Teilors Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā nedēļas nogalē Londonā norisinājās "World Boxing Super Series" fināls, kura galvenā cīņa norisinājās starp skotu Džošu Teiloru un amerikāni Redži Progri. Skotu bokseris izcīnīja uzvaru, kļūdams par vairāku čempionu jostu īpašnieku, bet uzvara bez nopietnas traumas, vēsta "The Sun".

Titula cīņa ilga isus 12 raundus, līdz ar to uzvarētāja noteikšana tika atstāta tiesnešu rokās, kuri lēma par labu skotu bokserim Teiloram. Skots kļuva par vairāku čempiona jostu īpašnieku. Bet šo panākumu vēl iespaidīgāku padara boksera gūtā acs trauma.

"Cīņas beigās taktika tika atmesta malā, jo aptuveni trīs raundus ar labo aci es neredzēju pilnīgi neko. Cīnījos instinktīvi un cīņu pabeidzu tikai savas apņēmības dēļ," par savainojumu izteicās cīkstonis.

Galerija: Džošs Teilors pret Regisu Prograisu

Bokseris pēc cīņas taisnā ceļā devās uz slimnīcu. Skots humora izjūtu nepazaudēja arī pēc hospitalizācijas "Kā redzat, visi šeit pamostas skaisti un ar pilnībā jaunu seju, tikmēr es izskatos pēc Papaja. Bet, mauprāt, tā ir maza cena, ko maksāt par čempiona jostām."

"Jūtos lieliski, jo šobrīd esmu vairāku čempiona jostu īpašnieks. Šis ir bijis garš ceļš un ceru, ka jostas turpinās nākt. Šobrīd jūtos kā Rokijs," prieku neslēpj Teilors.

Protams, šādi boksera izteikumi radīs jautājumus arī par tiesneša kompetenci, kurš viņam atļāva cīņu turpināt ar pilnībā neredzīgu labo aci. 

Teilors profesionālajā boksā turpina cīnīties bez zaudējumiem. Viņa kontā ir 16 uzvaras (12 nokauti).

Zīmīgi, ka Teilors tikai ceturto gadu ir profesionālajā boksā. Iepriekš viņš piedalījās amatieru sacensībās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu