Beržeronam "hat-trick" graujošā uzvarā; "Red Wings" jau astotais zaudējums pēc kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Patriss Beržerons
Patriss Beržerons Foto: AFP / Scanpix

Uzbrucējs Patriss Beržerons svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē izcēlās ar trim gūtiem vārtiem, palīdzot Bostonas "Bruins" izcīnīt uzvaru, kamēr astoto neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja Detroitas "Red Wings" vienība.

"Bruins" viesos ar rezultātu 7:4 (0:1, 4:0, 3:3) uzvarēja Ņujorkas "Rangers".

Bostonas vienības vadošā maiņa kopumā nopelnīja 13 rezultativitātes punktus. Trīs vārti bija Beržeronam, bet divus vārtus un trīs rezultatīvas piespēles iekrāja Breds Maršāns. Tikmēr piecas rezultatīvas piespēles atdeva Deivids Pastrņāks. 

"Rangers" komandā divas piespēles Artēmijam Panarinam un Tonijam Diandželo, bet Pāvels Bučņevičs atzīmējās ar vieniem vārtiem un tikpat rezultatīvām piespēlēm.

Mājinieki pirmā perioda vidū atklāja spēles rezultātu un vadībā atradās līdz pat otrās trešdaļas 11 sekundei, kad savus pirmos vārtus guva Beržerons. Nepilnu minūti vēlāk Maršāns panāca jau 2:1, bet Čārlija Koila un vēl vieni Maršāna vārti pēc 40 minūtēm vēstīja drošo 4:1 par labu "Bruins".

Trešā perioda pirmajā minūtē pēc Pastrņāka piespēles no zilās līnijas neatvairāmu "šāvienu" izdarīja pieredzējušais milzis Zdeno Hāra, bet pēc Beržerona vārtiem 12.minūtē, mājinieki 21 sekundes laikā, perioda izskaņā, guva divus vārtus, taču ar to nepietika uzvarai.

Citā spēlē Detroitas "Red Wings" savā laukumā ar rezultātu 4:5 (0:2, 1:1, 3:1, 0:1) piekāpās Sentluisas "Blues", tādējādi piedzīvojot jau astoto neveiksmi pēc kārtas.

Divi vārti un tikpat rezultatīvas piespēles Raienam O'Reilijam, bet Dāvids Perons izcēlās vienreiz un atdeva trīs rezultatīvas piespēles. Detroitas vienībā ar 1+1 izcēlās Tods Bertuci un Dilans Larkins. 

Tikmēr Floridas "Panthers", gūstot uzvaru, nopelnījusi vismaz punktu katrā no pēdējām astoņām spēlēm. "Panthers" viesos ar rezultātu 6:2 (0:0, 3:0, 3:2) uzvarēja Edmontonas "Oilers", kas līdz šim arī visai veiksmīgi iesākusi sezonu.

Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli uzvarētāju rindās izcēlās pieredzējušais Braiens Boils un Džeiss Havriluks, bet Bretam Konolijam un Makenzijam Vīgaram divas rezultatīvas piespēles. "Oilers" vienībā ar 1+1 izcēlās Leons Draizaitls.

Četru spēļu zaudējumu sēriju pātrauca Čikāgas "Blackhawks", kas mājās ar 5:1 (1:0, 3:0, 1:1) uzvarēja Losandželosas "Kings", maču klātienē vērojot arī  vienam no vadošajiem Latvijas riteņbraucējiem Tomam Skujiņam. Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Dilans Stroms, bet Aleksam Debrinkatam vieni vārti un divas piespēles.

Pie panākuma tika arī Otavas "Senators", kas savā laukumā ar rezultātu 5:2 (2:1, 2:1, 1:0) uzvarēja Sanhosē "Sharks", tai zaudējot četrās no pēdējām piecām spēlēm. Vārti un divas piespēles Breidija Tkečaka rēķinā, bet Niks Pols divreiz meta precīzi, pievienojot vienu piespēli.

Visbeidzot pa pieciem vārtiem uzvarās guva Vegasas "Golden Knights" un Ņujorkas "Islanders".

"Islanders" mājās ar rezultātu 5:3 (3:2, 2:0, 0:1) uzvarēja Filadelfijas "Flyers", tādējādi izcīnot jau septīto panākumu pēc kārtas. Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli uzvarētāju rindās izcēlās Anders Lī, kamēr Jakubs Vorāčeks to pašu iespēja pretējā laukuma pusē.

Savukārt "Golden Knights" savā laukumā ar 5:2 (3:1, 1:0, 1:1) uzvarēja Anheimas "Ducks", kas visas spēles laikā izdarīja vien 15 metienus pa vārtiem. Ar 1+1 Vegasas komandā izcēlās Marks Stouns.

Pirmdien laukumā dosies arī Zemgus Girgensos un Bufalo "Sabres", jo viņiem paredzēta spēle pret Arizonas "Coyotes".

Video: "Bruins" - "Rangers" spēles spilgtākie momenti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu