"Mums ir ļoti daudz vietas izaugsmei," Porziņģis par zaudējumu "Trailblazers"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Demians Lilards
Kristaps Porziņģis un Demians Lilards Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī pirmo zaudējumu Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) piedzīvoja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks". Dalasas basketbolisti pretiniekiem piekāpās tikai pašā mača galotnē. Latviešu basketbolists pēc spēles atklāja, ka komandai vēl ir ļoti liela vietas izaugsmei.

Lieliski šo maču aizvadīja "Trail Blazers" pieredzējušais duets Sīdžejs Makkolums un Damjans Lilards, kuri kopā guva 63 punktus.

"Viņi abi jau ilgāku laiku ir starp līgas labākajiem basketbolistiem, kā arī ir iekrājuši lielu pieredzi izslēgšanas spēlēs. Pieredzējuši spēlētāji zina, kā pabeigt spēles. Mēs, turpretim, vēl esam ļoti jauna komanda," par pretinieku līderiem izteicās Porziņģis.

Latviešu uzbrucējs neslēpa, ka "Mavericks", kā komandai, vēl ir kur augt.

"Ir jāiemet savi soda metieni. Vairāk tur nav, ko piebilst. Joprojām ir ļoti daudz spēles elementu, kuros varam kļūt labāki. Mums joprojām ir ļoti daudz vietas izaugsmei."

Video: "Mavericks" - "Trailblazers" spēles spilgtākie momenti

"Mēs tikko gandrīz uzvarējām ļoti pieredzējušu komandu. Ticu, ka esam uz pareizā ceļa. Mums tikai jāturpina iesāktais," pēc spēles optimistisks bija Porziņģis.

Nākošo spēli "Mavericks" basketbolisti aizvadīs naktī uz sestdienu, kad plkst. 3:30 pēc latvijas laika Dalasā viesosies Lebrons Džeimss un Losandželosas "Lakers" basketbolisti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu