Ceturtdienas horoskops: 31. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 31. oktobrim. 

AUNS Var aktualizēties ar ārzemēm, braucieniem, profesionālo apmācību saistītas lietas. Tu kā vienmēr būsi gatavs jauniem izaicinājumiem, nebaidīsies spert kāju līdz šim neapgūtā lauciņā.

VĒRSIS Tu labi sapratīsies ar tuviniekiem. Dvēselē valdīs miers un harmonija. Piemērots mirklis ar mākslu, labdarību saistītiem projektiem. Šī var būt zīmīga diena Vēršiem, kuri iesaistīti ģimenes biznesā.

DVĪŅI Lai nodrošinātu panākumus, esi pacietīgāks, rūpīgāk pārdomā savu rīcību, neļauj apkārtējiem pierunāt sevi iesaistīties lietās, kuras ir pretrunā ar tavu pārliecību, sirdsapziņu. Labāk atturies no alkohola.

VĒZIS Ja reiz būsi ko ieņēmis galvā, tevi būs grūti pārliecināt, pat ja lietā tiks tikta pamatota argumentācija. Šoreiz zvaigznes neiesaka klausīties intuīcijā, jo tā var būt maldīga. Labāk paļauties uz saprāta balsi!

LAUVA Būsi pārliecināts par sevi, patiesi ticēsi saviem panākumiem, kas arī izraisīs apkārtējo sajūsmu un pievilkšanos tavai personībai. Interesanta diena ar aktiermākslu, pedagoģiju saistītajām Lauvām.

JAUNAVA Steiga, lielais darba apjoms var negatīvi ietekmēt ne tikai pašsajūtu, bet arī fizisko veselību. Tāpēc visādi centies mazināt uztraukumus savā ikdienā, atturēties no pārlieku intensīvas slodzes!

SVARI Būs grūti pieņemt lēmumus, jo šķitīs, ka esi palaidis garām kādu svarīgu niansi, neesi izvērtējis visus apstākļus. Zvaigznes gan saka priekšā, ka ar tavām analītiskajām dotībām viss būs vislabākajā kārtībā!

SKORPIONS Tu spēsi apliecināt sevi kā labs vadītājs, organizators. Šī diena ir zīmīga biznesa pasaules Skorpioniem. Finansiālos jautājumus vēlams sakārtot līdz pēcpusdienai, jo vēlāk iespējami dažādi misēkļi.

STRĒLNIEKS Tev būs viedoklis praktiski par visu, taču dažubrīd tu riskē pārspīlēt savas zināšanas, kompetences līmeni. Labāk turies pie jomām, kuras patiesi pārzini, velti vairāk uzmanības ģimenes dzīvei.

MEŽĀZIS Būtisku lomu spēlēs prasme sastrādāties ar kolēģiem, panākt rezultātus tieši ar komandas darba palīdzību. Vēlams būt nedaudz atvērtākām pret nestandarta idejām, nebaidīties pamēģināt jaunas lietas.

ŪDENSVĪRS Tu skaidri un gaiši apzināsies, ka laiks ir nauda, tāpēc dienas kārtību būsi izplānojis līdz sīkākajām detaļām. Zvaigznes dos iespēju ne vien gūt panākumus darbā, bet arī uzlabot saikni ar mīļoto.

ZIVIS Ikdienas pienākumu veikšanu var apgrūtināt nervozitāte, grūti izskaidrojama nemiera sajūta. Visticamāk, tev būs jāpiestrādā pie sevis psiholoģiskajā plānā, jāiedveš lielāka pašpaļāvība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu