Piektdienas horoskops: 1. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 1. novembrim. 

AUNS Tavs neatlaidīgais darbs noteikti tiks pienācīgi atalgots. Nav izslēgts, kādam Auna zīmes pārstāvim tiks izteikts piedāvājums uzņemties daudz nopietnākus, atbildīgākus pienākumus.

VĒRSIS Būs svarīga apziņa, ka vari paļauties uz kolēģiem, sadarbības partneriem. Ja līdzcilvēki attaisnos uz sevi liktās cerības, arī rezultāti ilgi nebūs jāgaida. Ar saviem tiešajiem pienākumiem tiksi galā nevainojami.

DVĪŅI Būsi ātrs un izveicīgs. Dienas gaitā tiksi galā ar lielu darba apjomu. Ja tev veicamas pārrunas ar priekšniecību, tās labāk īstenot pēcpusdienā. Vakarā vari doties izklaidēties kopā ar mīļoto cilvēku.

VĒZIS Dzīve šobrīd jūtami atgādinās šaha spēli, kurā tev nāksies kārtīgi pārdomāt katru gājienu. Manāmu atbalstu ikdienas gaitās var sniegt kāds no radinieku loka. Atvasītes var izrādīt dumpiniecisku uzvedību.

LAUVA Nevēlēsies apstāties pie sasniegtā, tevi vilinās augstākas profesionālas virsotnes, lielāka peļņa, atpazīstamība sabiedrības acīs. Galvenais objektīvi novērtēt savas iespējas, un viss būs kā nākas!

JAUNAVA Nedēļa pamazām tuvosies izskaņai, kas nozīmē - aizvien vairāk aizdomāsies par brīvdienām, ģimenes dzīvi, mīlas frontē notiekošo. Šodien vajadzētu atturēties no lielākiem pirkumiem.

SVARI Kaut arī pēc dabas neesi stūrgalvīgs vai principiāls, šodien tava rīcība var kļūt samērā spītīga, apkārtējiem grūti izprotama. Šis nav gluži pats atbilstošākais brīdis pārrunu veikšanai, attiecību skaidrošanai.

SKORPIONS Vairāk koncentrē uzmanību uz paveiktā kvalitāti, nevis apjomu. Der apzināties, ka priekšniecība var cītīgāk vērtēt tavu sniegumu, kas nozīmē - tev jāparāda, uz ko patiesībā esi spējīgs!

STRĒLNIEKS Tevi vilinās radošas, sabiedriskas lietas. Rutīna, monotoni pienākumi manāmi garlaikos tevi vai pat padarīs depresīvu, apātisku. Kāds vajadzīgo kaislības dzirksti meklēs attiecībās ar otro pusīti.

MEŽĀZIS Vislabāk jutīsies, strādājot savā nodabā. Tu lieliski apzināsies priekšniecības uzticētos pienākumus un bez īpašām problēmām tos arīdzan izpildīsi. Dienas izskaņā meklēsi jautru, radošu kompāniju.

ŪDENSVĪRS Būsi apņēmības pilns atrisināt problēmu, kura jau labu laiku ir bremzējusi tavus turpmākos profesionālos sasniegumus. To izdarīt palīdzēs gan kolēģu padomi, gan tava oriģinalitāte, attapīgums.

ZIVIS Iespējams, tev krasi mainīties viedoklis par kādu no kolēģiem. Šī būs psiholoģiski saspringta, sarežģīta diena. Prāts, loģika var nonākt tiešā pretrunā ar vēlmēm, sajūtām. Laulātais spēs veicināt tavu dvēseles mieru!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu