Svētdienas horoskops: 3. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 3. novembrim. 

AUNS Tavas ieceres būs grandiozas, taču īstenot tās var traucēt dzīves materiālā puse. Nebēdā, ja nākas atlikt kāroto. Iespējams, sagaidot īsto brīdi, viss izdosies vēl iespaidīgāks, nekā sākotnēji atļāvies iedomāties!

VĒRSIS Var nākties iesaistīties radinieku privātās dzīves norisēs. Ja tev tiek lūgts padoms kutelīgos jautājumos, esi maksimāli objektīvs, neizdari secinājumus, kuri balstīti uz personīgajām simpātijām vai antipātijām.

DVĪŅI Atpūta četrās sienās nebūs paredzēta tev. Daudz labprātāk dosi priekšroku iespaidu dažādībai, jauniem kontaktiem, komunikācijai ar domubiedriem. Šis var būt zīmīgs brīdis brīvajiem Dvīņiem.

VĒZIS Pagājušajā naktī kāds Vēža zīmes pārstāvis būs piedzīvojis varen krāšņu un viņaprāt zīmīgu sapņi, kuru nu būs vēlme iztulkot. Taču zvaigznes čukst priekšā: neaizraujies ar mistiku, vairāk dzīvo realitātē.

LAUVA Šodien necilā smagnējas attiecību nebūšanas. Labāk parūpējies, lai tev un mīļotajam cilvēkam būtu jautrs, bezrūpīgs noskaņojums, lai jūs abi baudītu dzīvi pilniem kausiem. Tu lieliski sapratīsies ar atvasītēm.

JAUNAVA Tu vēlēsies ikkatru lietu izanalizēt, izprast tās vietu savā dzīvē. Taču šādi centieni nez vai vainagosies panākumiem. Labāk pieņemt patiesību, ka dažreiz ir jāļaujas straumei, jāpieņem nejaušības.

SVARI Gribēsi padarīt savas mājas estētiski pievilcīgākas, romantiskākas. Lai nekļūdītos ar interjera dizaina elementu un citu svarīgu atribūtu izvēli, alksi dzirdēt ne viena vien paziņas viedokli.

SKORPIONS Mazāk uztraucies par sīkajām nebūšanām ģimenes dzīvē un centies visu skatīt kaut nedaudz vienkāršāk, vieglāk. Smelies pieredzi no jaunākās paaudzes, nekautrējies uzklausīt viņu pasaules skatījumu.

STRĒLNIEKS Gribi vai negribi, var nākties domāt par darba lietām. Kādam Strēlniekam nekas cits neatliks, kā posties uz ofisu un tikt galā ar pienākumiem. Dienas izskaņā tevi var pārņemt draisks noskaņojums.

MEŽĀZIS Būsi rosīgs, saimniecisks, labprāt veltīsi laiku mājokļa uzkopšanai. Vienīgi negaidi līdzīgu entuziasmu no atvasītēm. Viņām galvā būs pavisam citas domas. Saskarsmē ar mīļoto valdīs tīkama sapratne.

ŪDENSVĪRS Sakāpinātās emocijas var padarīt tevi jūtīgāku pret apkārtējo izteikumiem. Sadzirdot sev netīkamu frāzi, nesteidzies atbildēt ar ko līdzīgu, labāk padomā vai teiktajā neslēpjas zināma daļa patiesības.

ZIVIS Gribēsi pilnvērtīgi izmantot brīvo laiku, lai smeltos pozitīvas emocijas, iedvesmu turpmākajiem darbiem. Izklaides veidam nebūs tik liela nozīme kā kompānijai, kurā nolemsi atpūsties!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu