Pirms un pēc foto: Acīmredzama izglābšanās! Veterinārā klīnika Anglijā izglābj kucēnu bez kažoka no eitanāzijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kucēns kašķa dēļ zaudēja visu kažoku, taču, pateicoties veterinārārstu darbam, sunītis tika glābts. Tagad kucēns ir paaudzies un viņam nekas nekaiš. Ieskaties foto!

Kucēns, kurš zaudēja visu kažoku kašķa un ērču izraisītas ādas slimības dēļ, tagad ir pilnīgi vesels un atradis jaunas mājas.

Veterinārārste Džese Defraita no Rietumsaseksas, Anglijas, iemīlēja mazo Terru, neskatoties uz to, ka nabaga suns cieta no tik briesmīgas ādas slimības, ka viss viņa kažoks izkrita. Sieviete nolēma kucēnu izārstēt un paturēt sev, jo mazuļa īpašnieki, kuri viņu atveda pie veterinārārsta, par viņu nerūpējās.

"Ikviens klīnikā zina, ka esmu liela dzīvnieku cienītāja. Kad viņi man teica, ka mums ir jauns suns, es metos zālē viņu apskatīt. Es redzēju, ka viņai bija briesmīga āda, bet ļoti skaistas acis," norāda Džese.

Sieviete atzina, ka īpašnieki vēlējušies dzīvnieku eitanazēt.

"Es nespēju noticēt savām ausīm un prasīju atļauju audzināt suni. Mana māte jautāja, vai esmu pārliecināta par savu lēmumu, jo tajā laikā man jau bija četri kaķi un vēl viens izglābts suns. Bet kā es varētu viņai atteikt?"

Sieviete atveda Terru mājās, taču viņa nekavējoties neesot pieņēmusi savu jauno saimnieci: pirmajās dienās suns iekoda un nemitīgi rūca, bet galu galā kļuva jaukāks un paklausīgāks.

"Es uzreiz viņā iemīlējos, bet viņai gan vajadzēja laiku. Mājās viņa bija rotaļīga, bet ne ļoti sirsnīga un neļāva sevi glāstīt," atklāj Terras jaunā saimniece.

Džesija ārstēja Terru un suns ātri izveseļojās.

"Viņa patiešām atveseļojās un katru dienu kļūst laimīgāka. Tagad viņa ir īsta skaistulīte. Mēs visi viņu dievinām."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu