Arī Helsinkos notiks 2022. gada pasaules čempionāts hokejā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Par otro arēnu 2022.gada pasaules čempionātam hokejā Somijā bez "Deck Arena" Tamperē izvēlēta "Hartwall Arena" Helsinkos, ziņo Starptautiskā Ledus hokeja federācija (IIHF).

"Hartwall Arena" Helsinkos, kur pasaules meistarsacīkšu spēles notikušas jau četras reizes, paredzēts aizvadīt vienu no grupas turnīriem un divas ceturtdaļfināla spēles.

Otrs grupas turnīrs un atlikušās izslēgšanas turnīra spēles notiks "Deck Arena" Tamperē, kas pašlaik tiek pārbūvēta un kuru paredzēts atvērt 2021.gada otrajā pusē. Pilsētas centra celtne tad kalpos kā mājas arēna pilsētas hokeja komandām "Ilves" un "Tappara".

"Mūsu mērķis ir noorganizēt vērienīgu turnīru, un mums ir svarīgi, lai tas notiktu pasaule klases arēnās. Gan Helsinkiem, gan Tamperei ir ilgtermiņa pieredze IIHF turnīru uzņemšanai, kas arī nozīmē daudz," sarunā ar IIHF pārstāvi teica Organizācijas komitejas ģenerālsekretārs Heiki Hietanens.

"2022.gada pasaules meistarsacīkstes būs viens no svarīgākajiem sporta pasākumiem, kas tuvāko gadu laikā notiks Somijā," turpināja Hietanens, kurš ir arī Somijas Hokeja asociācijas (FIHA) pārstāvis. "Ciešā sadarbība ar atbalstītājiem - "Infront" un "TMG Sports" palīdzēs mūsu Organizācijas komitejai pienācīgi piedāvāt mārketinga produktus un risināt izmitināšanas jautājumus."

"Priecājamies par iespēju nākotnē strādāt kopā ar "Infront" un FIHA, un mums ir veicies, ka varam piedāvāt savu pieredzi 2012. un 2013.gada pasaules čempionāta organizēšanā Somijā, kas 2022.gadā palīdzēs gādāt par ekskluzīvu iekšzemes mārketinga un viesmīlības piedāvājumu mūsu klientiem," piebilda "TMG Sports" dibinātājs un priekšsēdētājs Tero Kumpulainens.

2022.gada čempionāts Somijā notiks no 13. līdz 29.maijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu