Video: Purvciemā stāvvietu problēmas risina, nodedzinot vairākas automašīnas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Sestdienas, 26. oktobra, naktī Purvciemā sadegusi kāda automašīna. Īpašniece stāvvietu trūkuma dēļ automašīnu atstājusi uz ietves. Viņas auto un vēl vairāki citi tikuši aizdedzināti, vēsta raidījums "Degpunktā".

Sestdienas naktī Purvciemā nodedzinātais transportlīdzeklis pieder kādai sievietei, kurai ar kaimiņiem esot labas attiecības, tāpēc notikušais tiek saistīts ar tīšu dedzināšanu. Iespējams, ka dedzinātājs vēlas "pāraudzināt" automašīnu vadītājus, jo stāvvietu trūkuma dēļ sieviete savu auto bija novietojusi uz gājēju ietves.

"Mums jau tā ir kāda ceturtā vai piektā mašīna [kas nodedzināta]. Un, iespējams, vēl kādas tālāk bijušas," stāsta Dudajeva gatves iedzīvotāja Anete. "Visas, kas ir nodedzinātas, bijušas uz ietvēm."

Vietējie stāsta, ka visi apkārtnē dzīvojuši draudzīgi. Gan gājēji, gan šoferi samierinājušies ar neērtībām, viens otram neko nepārmetot.

Iedzīvotāji plāno māju logos ievietot videokameras, bet policijai vajadzētu izlikt lamatas dedzinātājam. Ideja ir neatļautā vietā nolikt kādu vecu auto un pāris dienas pagaidīt. Iedzīvotāji tic, ka tiktu sagaidīts attiecīgais rezultāts.

"Es domāju, ka tie noteikti nav jaunieši, jo jauniešiem šaubos, ka kaut kas tāds traucētu. Domāju, ka kāds vecāks cilvēks, kuram tas ir dikti liels pārdzīvojums, tāpēc arī tādas lietas notiek," uzskata Anete.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu