Girgensons negatīvs "Sabres" zaudējumā pēcspēles metienos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Bufalo "Sabres" pirmdien nenoturēja divu vārtu pārsvaru un savā laukumā piekāpās Arizonas "Coyotes" klubam, Zemgum Girgensonam nopelnot +/- rādītāju -1.

"Sabres" savās mājās ar rezultātu 2:3 (2:1, 0:1, 0:0, 0:0, 0:1) piekāpās Arizonas "Coyotes".

Girgensons laukumā pavadīja 14 minūtes un 14 sekundes, no tām minūti un 47 sekundes nospēlējot mazākumā. Uzbrucējs reizi meta pa pretinieku vārtiem, spēli noslēdzot ar +/- rādītāju -1.

Džeks Aikels ceturtajā minūtē vairākumā pēc Džefa Skinera un Sema Reinhārta piespēlēm izvirzīja mājiniekus vadībā, un Skiners 12.minūtē pēc Markusa Jūhansona un Vladimira Sobotkas piespēlēm ielika labus pamatus sestajai uzvari šosezon savā laukumā. Tomēr pēc Konora Gārlenda un Karla Sēderberja precīziem metieniem rezultāts mača 37.minūtē kļuva neizšķirts un nemainījās arī papildlaikā. Pēcspēles metienu sērijā no pieciem metieniem precīzs bija tikai Nika Smalca raidījums, kas "Sabres" lika piedzīvot pirmo zaudējumu šosezon savā laukumā. Uzvarētāju rindās divi punkti (1+1) Gārlendam. Kārters Hatons Bufalo komandas vārtos atvairīja 42 pretinieku metienus.

Otrā dienas spēlē Vankūveras "Canucks" savā laukumā ar 7:2 (5:1, 1:1, 1:0) sagrāva Floridas "Panthers", izbeidzot "panteru" astoņu maču sēriju ar iegūtiem punktiem. Uzvarētāju labā divus vārtus guva Džeitī Millers.

Otrdien laukumā dosies arī Pitsburgas "Penguins" ar Teodoru Bļugeru sastāvā. Pingvīniem savā laukumā jāspēlē pret Filadelfijas "Flyers".

"Sabres" joprojām ir vienīgā komanda NHL, kas spējusi izcīnīt deviņas uzvaras, ar 20 punktiem 13 mačos ieņemot pirmo vietu visā līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu