Kuras Zodiaka zīmes ir atkarīgas no iepirkšanās? Atbild "Ekstrasensu cīņu" uzvarētājs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Nav šaubu, ka nauda spēlē lielu lomu ikkatra cilvēka dzīvē. Kamēr vairums atbildīgu cilvēku cenšas rūpīgi plānot savas finanses, ir arī cilvēki, kuri nespēj pretoties "šopinga" vilinājumam. Par to pavēstījis 3. "Ekstrasensu cīņu" uzvarētājs Mehdi Ebrahims Vafa.

Lauva

Lauvas zīmes pārstāvji ir ļoti saimnieciski. Viņi zina naudas patieso vērtību un prot to gan nopelnīt, gan uzkrāt, gan arī, protams, tērēt. Diemžēl zem šī zvaigznāja dzimušie nereti padodas kārdinājumam iegādāties ko neplānotu - ja saplīst kāda tehnikas vienība, Lauvas zīmē dzimušie daudz labprātāk dosies uz veikalu iegūt savā īpašumā ko jaunu, kā parūpēsies par to, lai salabotu jau esošās mantas. Šīs karaliskās Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir patīk skaistas un gaumīgas lietas, tādēļ tie bieži vien ir gatavi neplānoti atvērt savu maku.

Strēlnieks

Strēlnieka zīmē dzimušie mīl dārgas un kvalitatīvas lietas. Viņi nedomā īsti pragmatiski, kad runa ir par lietām, kas viņiem patīk. Diemžēl zem šīs Zodiaka zīmes dzimušajiem bieži vien trūkst mēra izjūtas - viņi grib visu un cenšas visu arī saņemt. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ļoti mīl lietas - dažkārt viņi pat piešķir vārdus saviem mīļākajiem apģērba gabaliem vai aksesuāriem. Strēlniekus aizrauj iepirkšanās azarts, turklāt viņi to dara ne tikai, lai iepriecinātu paši sevi - šo cilvēku tuvinieki bieži vien var rēķināties ar skaistām un pārdomātām dāvanām.

Ūdensvīrs

Kad šīs Zodiaka zīmes pārstāvim prātā rodas kāda ideja, viņi ir gatavi to īstenot, nemaz neskatoties uz cenu. Vienīgā problēma - šādas situācijas gadās samērā bieži. Ūdensvīra zīmē dzimušie diemžēl ir diezgan neapdomīgi - ja viņi vēlas renovēt savu īpašumu vai ierīkot dārzu, viņiem tas ir nepieciešams tagad un tulīt, neskatoties uz to, ka šāds projekts var beigties ilgstošās parādsaistībās.

Vērsis

Sava garastāvokļa uzlabošanai Vērša zīmes pārstāvji ir gatavi uz pilnīgi visu - tiklīdz viņi atrod to, kas spēj viņus izcelt no melanholijas valgiem, viņi ir gatavi tam atdot visas savas finanses. Zem šī zvaigznāja dzimušie atrodas nemitīgos laimes meklējumos - daži tos meklē ar eksotisku ceļojumu palīdzību, tikmēr citi izlemj katru mēnesi kardināli mainīt savu garderobi. Naudas trūkums šīs zīmes pārstāvjus neuztrauc - ja ir atrasta pareizā "laimes formula", tās vārdā ir pieļaujams iekulties arī samērīgos parādos.

Vēzis

Šiem ūdens stihijas pārstāvjiem neeksistē tāda lieta kā samērīgums. Ja viņi vēlas remontu, tad pilnīgu, ja jaunu garderobi - tad pilnīgi jaunu vizālo tēlu. Kādēļ samierināties ar minimumu, ja ir iespējams makismums? Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir gatavi dienu un nakti strādāt, lai atļautos dzīvot tā, kā viņi to vēlas, taču tas ātri vien var novest pie pilnīga spēku izsīkuma un parādiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu