Vīrs aizkustinošā fotosesijā noskuj savas sievas matus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kelsija Džonsone.
Kelsija Džonsone. Foto: Mandy Parks

Amerikāņu fotogrāfes Mendijas Parksas portfolio ir iemūžināti dažādi dzīves mirkļi - kāzas, dzimšanas dienu svinības un jaundzimto sagaidīšana, taču plašāku popularitāti sieviete ieguvusi ar fotosesiju, kas skar krietni vien nopietnāku tematu, vēsta portāls "People".

Nesen par Parksas fotogrāfiju varoņiem kļuvuši pāris no Arkanzasas štata ASV, Čārlija un Kelsijs Džonsoni. Šī ģimene pašlaik iet cauri smagam savas dzīves posmam - Čārlijai, kura strādā par medmāsu, ir atklāts krūts vēzis. Sieviete ir uzsākusi ārstniecības kursu, kura sastāvā ietilpst arī ķīmijterapija.

Pāris izlēmuši, ka nevēlas gaidīt, kad Čārlijas skaistos matus atņems slimība un vienojušies par drosmīgu soli - viņi vēlējušies fotosesijā iemūžināt to, kā Kelsijs savai mīļotajai nodzen matus un paturēt bildes kā sava spēka un izturības apliecinājumu.

Fotosesija Čārlija izvēlējusies sievišķīgu rozā kleitu, taču viņai blakus stāv arī smagi boksa cimdi - simbols tam, ka sieviete nemaz negrasās padoties un ir gatava cīnīties līdz pat galam. Šis mirklis gan izrādījies tik aizkustinošs, ka abi laulātie nav spējuši valdīt asaras.

Fotogrāfe pāra bildes ievietojusi sociālajā portālā "Facebook", kur ar to dalījušies vairāki simti tūkstošu lietotāju, komentāros minot, ka šīs bildes viņos vieš cerību un vairo spēku.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu