Porziņģis sekmē "Mavericks" uzvaru pār spēcīgo "Nuggets"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porziņģis pagājušajā naktī (Latvijas laiks) izcēlās ar "double-double", palīdzot Dalasas "Mavericks" komandai ar 109:106 Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē viesos pieveikt spēcīgo Denveras "Nuggets". 

Dalasas basketbolisti parādīja teicamu komandas spēli, jo deviņi spēlētāji iemeta vismaz 10 punktus. 

Latvijas basketbola zvaigzne laukumā pavadīja 32 minūtes un 58 sekundes, kas bija ilgākais laiks komandā. Porziņģis guva 10 punktus (1p. 1/1, 2p. 3/6, 3p. 1/8), savāca 14 atlēkušās bumbas zem groziem, izpildīja trīs rezultatīvas piespēles, bloķēja divus pretinieku metienus, pieļāva divas kļūdas, reizi pārkāpa noteikumus un spēli noslēdza ar +/- rādītāju -3. 

Mazāk rezultatīvs kā ierasts bija arī cits Dalasas komandas līderis slovēnis Luka Dončičs, kurš guva 12 punktus un piecreiz rezultatīvi piespēlēja. Ar 14 punktiem uzvaru kaldināja Tims Hārdevejs juniors un vācietis Maksimilians Klebers. 

Tikmēr "Nuggets" rindās 23 punktus iemeta Pols Milseps, 19 punkti un 11 bumbas Vila Bārtona kontā. 

24 gadus vecajam Porziņģim izdevās paturpināt pašam piederošo NBA rekordu. Jau 21 spēlē pēc kārtas viņš iemetis vismaz vienu tālmetienu un reizi bloķējis sāncenšu metienu. 

Rika Kārlaila vadītā "Mavericks" komanda izcīnīja trešo uzvaru četrās spēlēs, sagādājot "Nuggets" vienībai pirmo zaudējumu šosezon. 

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs savā laukumā naktī uz sestdienu (Latvijas laiks), kad uzņems Lebrona Džeimsa un Entonija Devisa pārstāvēto Losandželosas "Lakers". 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Mavericks" šobrīd ieņem ceturto pozīciju. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu