"Tas būtu kā spārdīt beigtu suni." Bēdīgi slavenais Diazs atsakās no cīņas ar Nurmagomedovu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neits Diazs
Neits Diazs Foto: Reuters/ScanPix

Šajā nedēļas nogalē oktagonā tiksies divi no UFC sīkstākajiem vīriem- Neits Diazs un Džordžs Masvidāls. Abi cīkstoņi cīnīsies par speciāli izgatavotu "Sliktā Puiša" jostu. Intervijā ar ESPN Diazs atklāja, ka vieglā svara čempiona josta viņam neinteresē un veltīja skarbus izteikumus Habiba Nurmagomedova virzienā.

Viens no pirmajiem jautājumiem, kas cīkstonim tika uzdoti bija par Diaza vēlmi cīnīties ar pašreizējo vieglā svara čempionu Habibu Nurmagomedovu. 

Diazs atbildēja sev ierastajā stilā: "Nē. Kādreiz šī cīņa man bija interesanta, bet tagad tas būtu kā spārdīt beigtu suni."

"Man reiz prasīja, ar kuru cīkstoni gribu aizvadīt nākošo cīņu. Teicu, ka ar Habibu, man atbildēja, ka tas nav iespējams. Paliku pie Petisa un Masvidāla," turpināja slavenais cīkstonis.

Pats Nurmagomedovs bieži par huligānu ir nosaucis citu skandalozu cīkstoni - Konoru Makgregoru, bet Diazs uzskata, ka tieši krievu cīkstonis ir vislielākais huligāns.

"Viņam patīk apcelt citus. Es to neatbalstu. Reiz biju skatīties mana drauga cīņu un tribīnēs bija arī Nurmagomedovs ar visu savu svītu. Viņi uztaisīja grupas bildi, kad biju redzams fonā, tikai lai pasmietos par mani," Nurmagomedovu kritizēja Diazs.

"Es viņam iesitu pļauku, bet nekādu atbildi nesaņēmu," turpināja Diazs.

Abi sportisti vēlreiz iesaistījās incidentā šī gada "UFC 239" pasākumā. Šoreiz apsargi paspēja abus cīkstoņu laicīgi izšķirt.

Video: Diaza un Nurmagomedova saķeršanās "UFC 239" laikā

Nobeigumā Diazs atzina, ka šis incidents ir bijis nevajadzīgs un vēlreiz piebilda, ka neuzskata Nurmagomedovu par vērtīgu pretinieku. "Man nevajadzēja tā darīt. Tas bija stulbi, bet viņš man uzkasījās. Tagad viņš, protams, tēlo Mr. Pareizo, jo Konors apsmēja viņu. Nurmagomedovs ir pilnīgs draņķis. Kāpēc, lai es cīnītos ar cīkstoni, kuru jau iepļaukāju?"

Neits Diazs savā karjerā ir izcīnījis 21 uzvaru un piedzīvojis 11 zaudējumus.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu