Krievijā par trīs cilvēku nogalināšanu un kanibālismu aizturēts vīrietis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maisi. Ilustratīvs attēls.
Maisi. Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Krievijas ziemeļos kāds vīrietis ticis apcietināts aizdomās par kanibālismu. Blakus dzīvnieku mirstīgajām atliekām, policija atradusi arī trīs daļēji apēstu cilvēku līķus, vēsta medijs "BBC". 

Iespējams, ka 51 gadu vecais vīrietis uzturā lietojis ne tikai kaķu un suņu gaļu, bet arī nogalinājis un apēdis trīs personas. Domājams, ka vainīgais ar vīriešiem sadraudzējies un kopā ar viņiem lietojis alkoholu. Kad upuri aizmiguši, vīrietis tos sadūris un sadalījis viņu ķermeņus.  

Kaulus atrada maisos netālu no ezera Arhangeļskā.  

Krievijas izmeklētāji publicējuši paziņojumu ar video, kurā vīrietis tiek arestēts. Video, iespējams, redzama arī notikuma vieta. 

Vīrietim, kurš pirms tam jau ticis tiesāts, neesot garīga rakstura traucējumi. 

Slepkavības varētu būt notikušas laikā no 2016. līdz 2017. gadam, bet Krievijas izmeklēšanas dienests ziņo, ka bijis nepieciešams ilgs laiks, lai upurus identificetu. Diviem no viņiem nav izdevies atrast radiniekus, savukārt trešais upuris varētu būt pārvācies uz Arghangeļsku darba meklējumos. 

Izmeklētāji paziņojuši, ka "bez kanibālisma, vīrietis ir apsūdzēts arī kaķu, suņu, citu mazu dzīvnieku un putnu nogalināšanā un ēšanā. Dzīvnieku kauli tika atrasti maisos kopā ar cilvēku mirstīgajām atliekām".

Apcietinātais esot ievācies dzīvoklī, kur mitis viens no upuriem. Persona mirušā vīrieša vecākiem esot teicis, ka pirms došanās projām, upuris viņam atļāvis pieskatīt dzīvokli. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu