Ķēniņam rezultatīva piespēle "Lausanne" komandas uzvarā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: lausannehc.ch

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš otrdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē, palīdzēdams "Lausanne" hokejistiem izcīnīt uzvaru.

Lozannas vienība viesos ar 5:2 (0:1, 4:0, 1:1) pārspēja Rapersvīles "Jona Lakers".

Ķēniņš rezultatīvi asistēja otrā perioda sestajā minūtē, kad viesi izvirzījās vadībā ar 2:1. Viņš šajā duelī uz ledus pavadīja 16 minūtes un 27 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Latviešu uzbrucējs šajā sezonā 15 spēlēs guvis vienus vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles, kas komanda ražīgāko spēlētāju sarakstā dod septīto vietu.

Turpretī zaudējumu otrdien cieta uzbrucēja Denisa Smirnova pārstāvētā Ženēvas "Servette", kas mājās ar 2:4 (0:1, 2:1, 0:2) piekāpās "Zug" vienībai. 

Smirnovs 17 minūšu un 56 sekunžu laikā divas reizes meta pa vārtiem, uzvarēja piecos no 15 iemetieniem, iekrāja četras soda minūtes un tika pie negatīva lietderības koeficienta -2.

Kopvērtējumā "Lausanne" ar 27 punktiem 16 mačos ir trešā, "Servette" ar tikpat punktiem 18 cīņās ieņem ceturto vietu, bet Ivara Punnenova un Toma Andersona pārstāvētā Langnau "Tigers" ar 21 punktu 16 dueļos atrodama astotajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu