Par ko klusībā sapņo katras Zodiaka zīmes pārstāvji?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Skaidrs, ka ikvienam no mums ir savas vēlmes, taču bieži tas, ko nospraužam par savas dzīves sapni nemaz neatbilst tam, ko mūsu sirds vēlas patiesībā. Par to, kādi ir katras Zodiaka zīmes viskvēlākie sapņi, vēsta portāls "Postimees".

Uguns stihijas pārstāvji

Šī dabas elementa pārstāvjus raksturo izteiksmīgs temperaments un lielas ambīcijas. Zem šiem zvaigznājiem dzimušie ir prasīgi, taču viņi ne vienmēr vēlas iegūt tikai naudu un slavu - viņiem ļoti svarīga ir arī ģimenes dzīve un harmoniska ikdiena.

Auna zīmē dzimušie gandrīz vienmēr sapņo par to, lai darba diena būtu pēc iespējas īsāka un alga - pēc iespējas lielāka. Tiesa, šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nevēlas pārticību tikai sev - viņi sapņo par vispasaules mieru un taisnīgumu.

Lauvas zīmē dzimušie ir apveltīti augstu pienākuma apziņu un ir ļoti pašaizliedzīgi. Viņu sapnis ir vadīt pašiem savu biznesu, ar kura palīdzību viņi varētu iegūt vispārēju atzinību. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji tic saviem spēkiem, tādēļ bieži vien sasniedz savus sapņus.

Strēlnieka zīmē dzimušie ir īsti piedzīvojumu meklētāji - viņu kvēlākais sapnis ir apceļot visus pasaules nostūrus, neuztraucoties par atbildību vai finansiāliem jautājumiem. Zem šī zvaigznāja dzimušos visvairāk nospiež pārlieku ierobežojoša vide.

Zemes stihijas pārstāvji

Šī elementa pārstāvji apkārtējiem visbiežāk šķiet visnoslēpumainākie - bieži vien pat viņiem pašiem nav saprotams, ko viņi vēlas. Astrologi gan ir pārliecināti, ka zemes stihijas pārstāvju īstenās vēlmes patiesībā ir pagalam vienkāršas.

Vērša zīmē dzimušie ir pēc būtības vienkāršākie no Zodiaka pārstāvjiem. Viss, ko viņi vēlās ir pats skaistākais un jaukākais cilvēks sev pie sāniem un dārga mašīna, kuras bagāžniekā atrodas resns koferis, kurš ir piebāzts ar naudu. Zem šī zvaigznāja dzimušie visvairāk novērtē tieši materiālās dzīves vērtības.

Jaunavas zīmē dzimušie visvairāk sapņo par to, ka viņi beidzot spēs atrast savas dzīves īsteno aicinājumu un nemocīties, visu laiku meklējot pareizo virzienu.

Mežāža zīmē dzimušajiem vajag varu, panākumus un uzticamu cilvēku, kuram viņi var atklāt visus savus noslēpumus. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem parasti ir konkrēta savu vēlmju vīzija, tādēļ viņiem nereti izdodas savu sapņus arī realizēt.

Gaisa stihijas pārstāvji

Šī dabas elementa pārstāvji ir harizmātiski un komunikabli - tā kā viņu klātbūtnē cilvēki jūtas labi, šo Zodiaka zīmju parstāvji bieži vien izmanto citu palīdzību, lai saniegtu savus sapņus un mērķus.

Dvīņu zīmes ir ļoti komunikabli, tādēļ arī viņu sapnis ir atrast mīļoto cilvēku, vienmēr būt labu draugu kompānijā un nekad neizjust garlaicību. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji vairāk par visu nevar ciest vientulību, tādēļ dara visu, lai no tās izbēgtu.

Svaru zīmes pārstāvji sapņo par to, lai viņu dzīvēs viss būtu līdzsvarā. Viņi no sirds vēlas, lai viņu darba dzīve būtu samērīga pret laiku, kuru viņi pavada ar tuviniekiem un lai viņu ikdiena būtu patīkamu pārsteigumu pilna.

Ūdensvīra zīmes pārstāvju patiesā dzīve noteik viņu galvās, tādēļ viņus maz interesē materiālās dzīves lietas - viņi sapņo par slepenu zināšanu apgūšanu vai īpašu iemaņu iegūšanu.

Ūdens stihijas pārstāvji

Ūdens elementa pārstāvji ir jūtīgākie no Zodiaka zīmēm, tādēļ viņu īstenās vēlmes vizbiežāk ir saistītas ar ģimeni un mīlestību. Zem šiem zvaigznājiem dzimušie parasti vēlas visu un uzreiz.

Vēža zīmē dzimušie ir patiešām pašaizliedzīgi - viņus no sirds laimīgus dara tas, ka viņu tuviniekiem un draugiem sokas labi. Vēl zem šī zvaigznāja dzimušie sapņo par to, lai cilvēki ieklausītos viņu teiktajā.

Skorpiona zīmē dzimušo sapņi visu laiku mainās - viņi reti kad spēj izvēlēties savai dzīvei vienu mērķi, tādēļ bieži vien jūt, ka nespēj sasniegt savas dzīves aicinājumu.

Zivs zīmes pārstāvji ir Zodiaka vislielākie sapņotāji - viņi to vien dara, kā ceļ gaisa pilis un nepiepildāmus plānus, kas bieži vien reālajā dzīvē padara viņus nelaimīgus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu