Porziņģis: Aizsardzībā esmu spēris soli uz priekšu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā spēris soli uz priekšu spēlē aizsardzībā, secina liepājnieks.

Porziņģis otrdien guva desmit punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas, palīdzēdams Dalasas "Mavericks" komandai izcīnīt uzvaru.

Dalasas basketbolisti viesos ar 109:106 (27:31, 33:30, 23:27, 26:18) pārspēja Denveras "Nuggets".

Viņš šoreiz iemeta tikai četrus no 14 metieniem no spēles, tomēr labi cīnījās zem groziem un divreiz bloķēja pretinieku raidījumus.

"Visi šovakar pielika savu roku. Tas bija komandas darbs," stāsta Porziņģis par "Mavericks" vienību, kurā deviņi basketbolisti guva no desmit līdz 14 punktiem.

Rezultatīvāko spēlētāju augšgalā bija Maksi Klēbers un Tims Hārdevejs juniors, bet Luka Dončičs šoreiz guva 12 punktus.

"Man ar Luku šoreiz nebija pats labākais vakars, jo īpaši man metienos. Tomēr esmu ļoti apmierināts par pārējām lietām, ko darīju laukumā - piespēlēju un iesaistīju savus komandas biedrus. Tāpat domāju, ka šajā mačā spēru soli uz priekšu spēlē aizsardzībā," komentē Porziņģis.

Par mazo punktu ražu nebēdā arī Dončičs.

"Mums vienkārši bija slikta spēle. Taču man personīgi ir vienalga, vai gūstu nulle vai 40 punktus. Šobrīd nozīme ir tikai tam, ka izbraukumā izcīnījām uzvaru," pauž Dončičs.

Porziņģim šis bija pirmais "double-double" kopš 2018.gada 12.janvāra.

"Mavericks" ar trim uzvarām četrās spēlēs ieņem sesto vietu Rietumu konferencē, bet "Nuggets" ar tādu pašu bilanci ir septītā.

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems Losandželosas "Lakers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu