"Es viņu nekad neaizmirsu." Vidusskolas sirdsāķīši apprecas pēc vairāk nekā 60 gadu šķiršanās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Dažkārt mīlestībai šķērslis nav ne attālums, ne arī vecums. Bobs Hārvijs un Anete Adkinsa pirmo reiz saprata, ka ir iemīlējušies 1955. gadā, pamatskolas izlaiduma ballē. Nu, pēc vairāk kā 60 gadiem, viņi ir satikušies vēlreiz un ir gatavi atsākt attiecības no tā punkta, kur tās pagājušoreiz beigušās.

Abiem sirdsāķīšiem nu ir 80 gadi un viņi ir apņēmušies pavadīt vecumdienas kopā kā vīrs un sieva.

Lai arī Bobs un Anete nu ir tikuši pie romantiskas pasakas cienīga noslēguma, viņu ceļš vienam pie otra nav bijis viegls.

» Vīrs aizkustinošā fotosesijā noskuj savas sievas matus

Abi satikušies skolas laikā, Virdžīnijā ASV, 1955. gadā. "Kad viņa ienāca pa durvīm, es pie sevis nodomāju - ak kungs, šī ir skaistākā sieviete, kādu esmu redzējis savā dzīvē. Man bija 100 procentu pārliecība, ka savā priekšā redzu savu dvēseļu radinieku," stāsta Bobs Hārvijs, atminoties pirmo reizi, kad viņš ir ieraudzījis Aneti Adkinsu.

Pāris kopā devies uz vienu no ASV vidusskolnieku nozīmīgākajiem pasākumiem - izlaidumu. "Es biju diezgan laimīga," dejas atminējusies Anete.

Diemžēl pāra romantiskās attiecības paplēnēja pēc skolas beigšanas un viņi pārstājuši kontaktēties. Katrs no viņiem apprecējās un izveidoja savu ģimeni. Neskatoties uz to, Bobs nekad neaizmirsa par Aneti.

Pēc tam, kad Hārvijs 2017. gadā kļuva par atraitni, viņš iedomājies sameklēt savu skolas dienu mīlestību "Google" un uzzinājis, ka arī viņa ir zaudējusi dzīvesbiedru. Vīrietis Anetei nosūtījis kartiņu, uz kuras bijis rakstīts arī viņa telefona numurs. Soli pa solim, abi seniori sākuši runāt un galu galā Bobs devies apciemot savu izredzēto Ohaio štatā.

Anete Adkinsa atklājusi, ka viņi acumirklī ir atkal atraduši kontaktu.

» "Caur gūšanas prieku un zaudējuma asarām..." Foruma "Līdere" dibinātāja dalās ar emocionālu uzrunu

"Viņa atvēra durvis un man bija sajūta, ka tūlīt man no krūtīm izleks sirds. Devos pie viņas, pasniedzu viņai ziedus, satvēru viņas seju un teicu - tu esi skaista un es tevi mīlu," atminējies Bobs.

Pāris apprecējies 50. gadu tematikā ieturētā restorānā 2019. gada oktobrī. Viņu pirmā deja bijusi pie vienas no viņu jaunības populārākajām dejām - gluži kā vidusskolā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu