"Desmit cilvēki ar metāla armatūrām sita." Rīgā nežēlīgi piekauts vīrietis (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Armatūra. Ilustratīvs attēls.
Armatūra. Ilustratīvs attēls. Foto: Īriss Sviklis/LETA

Nedēļas nogalē policija saņēmusi izsaukumu par kādu nežēlīgu uzbrukumu vīrietim Ziepniekkalnā, kuru situši vairāki jauni cilvēki. Par notikušā aculieciniekiem kļuva vairāki vietējie iedzīvotāji, kas cer, ka vainīgie tiks sodīti, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Aculiecinieki raidījumam pastāstīja, ka uzbrukums bijis īpaši nežēlīgs.

"Desmit cilvēki ar metāla armatūrām vai kaut kas tāds. Viņi bija viņu aplenkuši, sēdēja un mēģināja aizsegt sevi ar rokām. Daži ar dūrēm, dažiem bija kaut kas rokās, varbūt beisbola nūjas," stāstīja viena lieciniece.

"Es stāvēju uz ielas tajā momentā un redzēju, kā grupa cilvēku sekoja jaunam cilvēkam. Tur bija ne mazāk kā desmit cilvēku, un viņi sāka viņu sist," atcerējās cits. "Viņš gulēja uz asfalta - viss asinīs, cilvēki caur mājokļu logiem visu redzēja."

Vietējie izsauca neatliekamos dienestus, un cietušais ar smagiem miesas bojājumiem nogādāts slimnīcā.

Pāris stundas vēlāk jauniešu bars nezināmu iemeslu dēļ uzbrucis vēl citam vīrietim.

"Man bail iziet vakarā ar suni pastaigāties," pastāstīja aculieciniece, kuru notikušais pamatīgi satraucis.

Uzbrucēji esot bijuši sportiskas miesasbūves un atradušies ārā laikapstākļiem neatbilstošā apģērbā.

"Viņi visi bija sportiskas miesasbūves. Momentā, kad tas viss notika, viņi bija tērpti īsos kreklos, par spīti aukstumam, un tas, kuru sita, arī viņš bija krekliņā, un man pat šķiet, ka mājas čībās," stāstīja aculiecinieks.

Sūdzības par agresīvajiem kaimiņiem policijā saņemtas jau iepriekš, tādēļ ēkas iedzīvotāji ir sašutuši par likuma sargu nespēju novērst radušos situāciju. No aptuveni desmit uzbrucējiem uz iecirkni esot aizvesti tikai trīs, un arī tas satrauc apkārtējos. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu