Lai iegūtu naudu no apdrošinātājiem, sieviete Slovēnijā nozāģē sev roku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ripzāģis. Ilustratīvs attēls.
Ripzāģis. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Slovēnijā tiesas priekšā stājusies 21 gadu vecā Jūlija Adlesiča. Sieviete ar ģimenes palīdzību sev nozāģējusi roku ar mērķi izkrāpt 400 000 eiro no apdrošināšanas kompānijām, ziņo medijs "BBC". 

Policija norāda, ka aizturētā sieviete neilgi pirms negadījuma iegādājusies apdrošināšanu. Šī gada janvārī, kad apdrošināšana bija stājusies spēkā, sieviete ar drauga palīdzību nozāģējusi sev kreiso roku. Lai to paveiktu, viņi izmantojuši ripzāģi drauga tēva mājās Ļubļanā.

Ģimene nogādāja sievieti slimnīcā un paskaidroja, ka tas bijis nelaimes gadījums, kas noticis kamēr Jūlija zāģējusi malku. Nozāģēto roku ģimene bija atstājusi mājās, bet atbildīgajiem dienestiem izdevās to atgūt laikā un tā tika piešūta atpakaļ.

Saistībā ar notikušo 21 gadu vecajai sievietei, viņas draugam un sievietes mātei draud astoņu gadu cietumsods, bet drauga tēvam – divi gadi ieslodzījumā.

Jūlija un un viņas draugs Sebastians, kurš tiek uzskatīts šīs krāpšanas "autoru", atrodas ieslodzījumā kopš marta. Jaunās sievietes advokāts tiesā lūdz viņu atbrīvot no ieslodzījuma, jo sievietei esot garīgās veselības problēmas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu