Vai tiešām Saseksas hercogi pametīs karaliskās ģimenes pienākumus? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Saseksas hercogu vizīte Dienvidāfrikā
Saseksas hercogu vizīte Dienvidāfrikā Foto: COURTNEY AFRICA / AFP

Saseksas hercogu pāris pagājušajā nedēļā dokumentālajā kinolentē  "Harijs un Megana: Āfrikas ceļojums" izteikuši vēlmi pamest Lielbritāniju, lai sāktu jaunu dzīvi citur. Sākumā princis Harijs sapņoja par ģimenes dzīvi Āfrikas karstajā saulē, bet tagad tiek lēsts, ka hercogi apsver pārvākšanos uz Amerikas Savienotajām Valstīm. 

Kā raksta portāls "Daily Mail", Saseksas hercogi ieplānojuši nākamgad daudz laika kopā pavadīt Meganas dzimtenē ASV. Jau zināms, ka Pateicības dienā hercogi ciemosies pie Meganas mātes Dorijas un šis  abu atvasei Ārčijam būs pirmais ceļojums pie vecmāmiņas. 

Tā kā abi pauda vēlmi par ģimenes ligzdiņu ārpus Lielbritānijas, šis varētu būt sava veida izmēģinājums sešu nedēļu garumā.

» Saspīlējums Anglijas karaļnamā. Baumu apvītās ķildas starp brāļu jaunajām ģimenēm

Atgādinām par skandālu, kas izplatījās par prinča Harija un Meganas Mārklas izteikumiem dokumentālajā filmā, kur Megana atzinās, ka viņai nav viegli dzīvot karaliskajā ģimenē. Filmā Harija un Meganas paustā informācija atklāj karaliskās ģimenes aizkulises, un tas nokaitinājis kā pašu Viņas Augstību karalieni Elizabeti, tā arī Harija brāli Viljamu.

» "Cietsirdīgas kampaņas" dēļ Saseksas hercogi sūdz tiesā mediju

Karaliskās ģimenes korespondents Džonijs Deimons akcentējis, ka monarhi Lielbritānijā līdz šim ir bijuši vienoti. Taču Megana un Harijs šajā ģimenē rada nemitīgas problēmas un nesaprašanās, teikts izdevumā “Daily Mail”.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu