Fitnesa modele Paula Freimane parāda savas pārvērtības un atklāj, cik ļoti agrāk necietusi sportu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

​Fitnesa trenere, modele un veselīga dzīvesveida piekritēja Paula Freimane sociālajos tīklos publiskojusi fotogrāfiju un atklātu stāstu par to, cik ļoti mainījusies astoņu gadu laikā. 

Vietnē "Instagram" viņa dalījās ar kadru, kurā apakšveļā pozē 16 un 24 gadu vecumā. Sievietes pārvērtības nav iespējams nepamanīt. 

"Šodien saņēmu ziņu no vienas meitenes, kura teica: “Nekas tā nemotivē kā tavas un tavu klientu progresa bildes!” Nu, tā laikam ir! Tad viena liela motivācijas deva no manis!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

Pa kreisi 16 gadus vecā Paula, kura izlaida brokastis, pa dienu apēda skolā picu un vakariņās cīsiņi ar makaroniem... Kad skolā bija sporta stundas, vienmēr biju “apslimusi”.

Pa labi Paula 24 gadi. Brokastīs avokado maizītes ar olu. Pusdienās vislabāk izvēlos rīsus ar vistas fileju un vakariņās mīlu lielu bļodu ar salātiem un garnelēm vai kādu liesu sieru. Sports 4-5 reizes nedēļā! Un tagad, kad pa īstam esmu “apslimusi”, morālas mokas ir neiet uz sporta zāli. Kāda atšķirība starp šīm meitenēm - tēloju slimu, lai neietu uz sporta stundām - un tagad tēloju ātrāk veselu, lai tiktu uz treniņu. Tas, protams, tikai tā, bet kā gan mainījusies ir mana domāšana! Ticiet man - sportu un veselīgu uzturu var iemīlēt VISI! Es mēdzu domāt “fuj sports, fuj salāti.. kā var kaut kas tāds vispār patikt?!?” Tagad es nespēju iedomāties savu dzīvi bez tā!" rakstīja Paula.

Komentāros daudzi norādīja, ka 24 gadus vecā Paula noteikti izskatās labāk, lūdzot meiteni dalīties ar savu motivācijas devu un mīlestību pret sportu. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu