"Kaut tavai meitai būtu vēzis!" Futbolists skaidro, kāpēc rupji izturējās pret kluba faniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Granits Haka
Granits Haka Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītās nedēļas Anglijas "Premjerlīgas" spēle starp Londonas "Arsenal" un "Crystal Palace" izcēlās ar incidentu starp londoniešu faniem un komandas kapteini Granitu Haku. Futbolists ir nācis klajā ar savas rīcības skaidrojumu, vēsta "The Sun".

Spēlē pret "Crystal Palace" "Arsenal" komandas kapteinis tika nomainīts un, ejot nost no laukuma, fanu virzienā izkliedza rupjas frāzes. Šī epizode futbola pasaulē sacēla lielu ažiotāžu, bet tagad spēlētājs ir nācis klajā ar savas rīcības skaidrojumu.

Video: Haka tiek nomainīts spēlē pret "Crystal Palace"

"Pēc tam, kad apdomāju svētdienas vakarā notikušo, esmu nolēmis paskaidrot savu rīcību. Viss, kas notika manas nomaiņas laikā, mani ir patiesi aizkustinājis. Es mīlu šo klubu un vienmēr laukumā spēlēju uz visiem 100%," paziņojumu iesāka Haka.

Komandas kapteinis turpinājumā skaidroja, ka jau ilgāku laiku "Arsenal" fani pret viņu ir izturējušies ar necieņu. "Jūtos aizvainots, jo pēdējo mēnešu laikā gan spēļu laikā, gan sociālajos medijos esmu dzirdējis dažādus aizvainojumus un, pat draudus."

" "Mēs salauzīsim tavas kājas," "Kaut tavai meitai būtu vēzis," vai arī "Mēs nogalināsim tavu sievu", ir frāzes, ko man nācās klausīties ikdienā," Haka izcēla fanu necienīgo izturēšanos pret viņu.

Komandas kapteinis neuzskata, ka rīkojās pareizi un cer, ka attiecības ar faniem vēl izdosies izglābt. "Es ļāvos mirklim un necienīgi izturējos pret faniem grupu, kas ar pozitīvu enerģiju atbalsta gan mūsu klubu, gan mani. Tāds pavisam noteikti nebija mans nodoms. Ceru, ka varēsim atgriezties pie savstarpējas cieņas, atceroties, kāpēc iemīlējām šo skaisto spēli."

"Aicinu mums visiem kopā iet pozitīvā virzienā," nobeigumā rakstīja "Arsenal" kapteinis.

Šosezon deviņās "Premjerlīgas" spelēs Haka ir izcēlies tikai ar vienu rezultatīvu piespēli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu