Kuras ir Zodiaka neuzticīgākās sievietes?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lai arī visas attiecības ir unikālas un to, vai partnere ir neuzticīga, mēdz ietekmēt virkne faktoru, astrologi ir pārliecināti, ka tieši šo Zodiaka zīmju dāmas visbiežāk saviem mīļotajiem "uzliek ragus". Par to vēsta portāls "Postimees".

6. vieta - Mežāzis

Lai arī šīs Zodiaka zīmes pārstāves pieder pie zemes stihijas personībām, viņa bieži vien atšķiras ar savu vieglprātību. Šīs dāmas mīl dārgas dāvanas, ekskluzīvas vakariņas labākajos restorānos un braucienus ar luksusa klases auto. Viņas ir gatavas palikt ar partneri tikai tik ilgi, kamēr viņa dzīvē viss ir labi - tiklīdz rodas kādas problēmas, zem šī zvaigznāja dzimušās var pazust. Astrolgi atklāj, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm svarīgāks par mūžīgas mīlas solījumiem šķiet maka biezums.

5. vieta - Vērsis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves mīl brīvību, tādēļ dažreiz var izrādīties neuzticīgas. Lai arī zem šī zvaigznāja dzimušās parasti neizvēlas patiešām lemt par labu sānsolim, viņām patīk flirtēt. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm pašas svarīgākās ir viņas pašas emocijas, tādēļ, ja kādās attiecībās būs novērojams kaisles samazinājums, viņas var sākt meklēt spilgtas emocijas kaut kur citur. Lai šo sievieti noturētu pie sevis ir nepieciešams viņu intriģēt un neļaut viņai garlaikoties.

4. vieta - Zivis

Jūtīgās un emocionālās Zivs zīmes pārstāves ir ļoti nepatstāvīgas - te viņas mīl vienu, te otru. Ja zem šī zvaigznāja dzimušās jutīs, ka nav pārliecinātas par savu attiecību pamatīgumu un noturību, viņas sāks meklēt atbalstu pie cita vīrieša sāniem, turklāt dara to ātri un bez īpašiem sirdsapziņas pārmetumiem.

3. vieta - Svari

Gaisīgās Svaru zīmē dzimušās mīl flirtu, spilgtas emocijas un dinamisku dzīvi. Viņas bieži vien sper sānsoļus pat īsti neapzinoties, ka tas varētu sāpināt viņu partnerus un tad, kad neuzticības fakts ir nācis gaismā, šīs dāmas no sirds atvainojas un sola, ka tā vairs nekad nenotikšot. Astrologi ir pārliecināti, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāves savu vieglprātīgo attieksmi maina tikai laulībā.

2. vieta - Skorpions

Lai arī šīs ūdens stihijas pārstāves ir slavenas ar savu sarežģīto raksturu, viņas tāpat ir ļoti šarmantas un pievilcīgas. Diemžēl šo dāmu rīcības bieži vien ir ļoti emocionālas un neracionālas, un uzsāk romānus tīras garlaicības dēļ. Tāpat arī iespējams, ka šīs Zodiaka zīmes dāmas sper sānsoli, lai pārbaudītu sava esošā partnera savaldību.

1. vieta - Dvīņi

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves ir pilnībā neprognozējamas un var izlemt par labu sānsolim pat šķietami laimīgās un harmoniskās attiecībās. Viņas maina partnerus tik bieži, ka var šķist, ka viņas ir izlēmušas iegūt visus vīriešus savā dzīvē. Tiesa, viņas pašas uz partnera sānsoli reaģē diezgan asi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu