Samanta Tīna arī Barselonā piedzīvojusi kaunpilnu situāciju ar laušanos svešā miteklī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

360TV un yotube kanāla “Brīvdienas TV’ veidotā šova “Četri uz koferiem” skatītājiem vēl atmiņā ir brīdis, kad dziedātāja Samanta Tīna apmaldījās Milānā. Lai arī mēdz teikt, ka divreiz vienā un tajā pašā upē neiekāpsi, Samantai tomēr tas ir izdevies - un arī Barselona ne pa jokam samulsinājusi dziedātāju.

Sadusmojusies par sava ceļabiedra Kašera uzmanības apliecinājumiem, Samanta, tā vietā, lai ērti ar liftu dotos uz naktsmītnes vajadzīgo stāvu, nolems izmantot kāpnes. Taču.. atkal lauzīsies pavisam svešās durvīs. “Es taču neatceros – šis ir ceturtais stāvs?.... Šis nav īstais! Es tā skrēju, ka pat nepamanīju!” izmisusi trešā stāva kaimiņu durvis mēģinās atslēgt Samanta.

Jaunie ceļojuma šova “Četri uz koferiem” dalībnieki, kas nomaina modes mākslinieci Indru Salceviču un Youtuberi Niklāvu, ir dziedātāja Olga Rajecka un šova “Gribi kļūt slavens” uzvarētājs Gatis Kondrāts. Četrotne dosies uz saulaino Spāniju un visu novembri skatītāji varēs dzīvot līdzi viņu spilgtajiem un amizantajiem piedzīvojumiem

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu