Porziņģa rezultatīvais sniegums neglābj "Mavericks" no zaudējuma "Lakers" komandai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis cīņā pret Entoniju Deivisu.
Kristaps Porziņģis cīņā pret Entoniju Deivisu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis piektdien palika vienas izcīnītas atlēkušās bumbas attālumā no "double-double", bet viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" papildlaikā zaudēja Losandželosas "Lakers".

"Mavericks" savā laukumā piekāpās "Lakers" komandai ar rezultātu 110:119 (25:20, 33:28, 27:28, 18:27, 7:16), ciešot otro zaudējumu šīs sezonas piecās spēlēs.

Porziņģis laukumā pavadīja 37 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā guva 16 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas.

Liepājnieks realizēja piecus no 13 izmestajiem divpunktu metieniem, trīs no sešiem tālmetieniem un vienu no trijiem soda metieniem.

Spēka uzbrucēja +/- rādītājs šoreiz -13, kas bija otrs sliktākais "Mavericks" komandā.

Dalasu no zaudējuma šajā spēlē neglāba arī slovēņa Lukas Dončiča "triple-double" - 31 punkts, 13 atlēkušās bumbas un 15 rezultatīvas piespēles.

Pretiniekiem tikmēr arī ar "triple-double" izcēlās Lebrons Džeimss, kurš guva 39 punktus, izcīnīja 12 atlēkušās bumbas un veica 16 rezultatīvas piespēles partneriem.

Entonijs Deiviss "Lakers" labā šajā mačā guva 31 punktu, pievienojot arī astoņas izcīnītas bumbas zem groziem un divas rezultatīvas piespēles.

Dončičs un Džeimss bija abu komandu līderi trijos galvenajos statistikas rādītājos - gūtajos punktos, izcīnītajās bumbās un rezultatīvajās piespēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu