Kurucam pieticīgs sniegums "Nets" uzvarā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs sedz Džeimsu Hārdenu.
Rodions Kurucs sedz Džeimsu Hārdenu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs piektdien devās laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā pret vienu no līgas spēcīgākajām vienībām Hjūstonas "Rockets", sekmējot Bruklinas "Nets" komandas uzvaru.

Bruklinas "Nets" mājās ar rezultātu 123:116 (24:33, 37:26, 34:24, 28:33) uzvarēja spēcīgo "Rockets".

Kurucs laukumā pabija vien deviņas minūtes un 16 sekundes, kuru laikā viņš iekrāja vienu atlēkušo bumbu un punktus neguva.

Spēlētājs grozā netrāpīja nevienu no diviem izdarītajiem metieniem, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja divas personīgās piezīmes, bet "Nets" ar latvieti ierindā zaudēja par sešiem punktiem vairāk nekā iemeta.

"Nets" rindās rezultatīvākais ar 27 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām bija Taurīns Prinss, bet Kairijs Ērvings pievienoja 22 gūtus punktus.

"Rockets" līderis Džeimss Hārdens šoreiz izcēlās ar 36 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt Rasels Vestbruks Hjūstonas rindās guva 27 punktus, kā arī izcīnīja septiņas bumbas zem groziem, veica astoņas rezultatīvas piespēles un bloķēja četrus pretinieku metienus.

Sestdien "Nets" tiksies ar Detroitas "Pistons", bet Vašingtonas "Wizards" un Dāvis Bertāns spēkosies ar Minesotas "Timberwolves".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu