Austrālijā sieviete izliekas par grūtnieci, lai lidostā izvairītos no papildus maksas par bagāžu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ekrānuzņēmums no instagram/thebecandrews

Austrālijā kāda žurnāliste izlikusies par grūtnieci, daļu bagāžas noslēpjot sev aiz drēbēm un izveidojot grūtnieces vēderu. Viņa to darījusi, lai nebūtu jāmaksā par papildus bagāžas svaru, vēsta raidsabiedrība CNN.

Daudzi ceļotāji koferu kravāšanu uztver kā radošu nodarbi. Daži pārlieku pilnus koferus mēģina aiztaisīt, uz tiem apsēžoties. Citi uz lidostu dodas ar vairākām apģērba kārtām mugurā. 

Ceļojumu žurnāliste Rebeka Endrjūsa mantu pakošanu pacēla "jaunā līmenī". Sieviete sev no drēbēm izveidoja grūtnieces vēderu un tur paslēpa arī portatīvā datora lādētāju. Tas viss tika darīts, lai viņai nebūtu jāpiemaksā par pārsniegtu atļauto bagāžas svaru.

"Ta kā esmu maza auguma, izlikšanās, ka esmu stāvoklī, likās visloģiskākais risinājums," Endrjūsa stāstīja "CNN Travel" ziņām.

"Bet ja runājam nopietni, man šķiet, ka tā ir visvienkāršakā ideja, kāda man jebkad bijusi. Sievietes ķermenis ir spējīgs radīt dzīvību, tāpēc, lai ietaupītu 60 dolārus, izmantot šo unikālo spēju šķita tikai loģiski. Tas tiešām nav nekas tik oriģināls."

Pirms sēšanās lidmašīnā Austrālijā, Endrjūsa arī savu portatīvo datoru aizslidināja aiz staipīgā apģērba, ko bija uzvilkusi. Tā kā viņa jau bija izgājusi cauri kontrolei, tas likās diezgan droši. Virsū sieviete uzvilka vairākas drēbju kārtas.

Bet tomēr portatīvais dators Endrjūsu nodeva – kāda sjuarte pamanīja to zem sievietes jakas, un viņai tomēr nācies samaksāt par pārsniegto bagāžas svaru. 

"Vai es biju apkaunota? Ne pavisam," saka Endrjūsa. "Es jutos sasodīti lieliski! Kā sasodīti lieliska grūtniece."

Izrādās, ka šis nav bijis Endrjūsas pirmais triks. Tā kā viņa lido bieži, žurnāliste pastāstīja, ka jau pirms tam bija apģērbu vilkusi divās un pat trīs kārtās, dažkārt imitējot arī grūtniecību. Šī gan bijusi pirmā reize, kad Endrjūsa slēpusi arī portatīvo datoru.

Endrjūsa saka, ka nejūtoties vainīga. "Es domāju, ka sievietei ir tiesības ar savu ķermeni darīt to, ko viņa vēlas. Jā, tas iekļauj arī grūtnieces tēlošanu, lai noslēptu papildus bagāžu,” viņa saka.

Viņa nožēlo tikai to, ka atzinās: "Man vajadzēja sagudrot kādu paskaidrojumu, ja mani gadījumā pieķertu."

Kopš sieviete mikroblogošanas vietnē "Instagram" dalījās ar savu pieredzi, viņai raksta cilvēki no visas pasaules.

"Es domāju tas ir tāpēc, ka visi to piedzīvo. Kārtot koferus ir viena no neērtībām, kas jāpiedzīvo ceļojot,” viņa saka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu