Kāds vīrietis Austrālijā 18 gadus dzīvojis ar degunā iesprūdušu marihuānas maisiņu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Marihuāna. Ilustratīvs attēls.
Marihuāna. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Ārsti no kāda 48 gadus veca vīrieša deguna izņēmuši maisiņu ar marihuānu. Tas noticis pēc tam, kad vīrietis vērsies pie mediķiem ar sūdzībām par galvassāpēm, vēsta medijs CNN.

Pētījumā, kas publicēts kādā Lielbritānijas medicīnas žurnālā, teikts, ka Sidnejas slimnīcas ārsti vīrieša deguna datortomogrāfijā ieraudzījuši pamatīgu pelēku plankumu. Izrādījās, ka pacients jau iepriekš bija pārcietis vairākas deguna infekcijas un hroniskas iesnas. 

Ārsti konstatēja, ka tas varētu būt rinolīts. Tas veidojas, ja degunā nonācis kāds svešķermenis, kas apaug, kļūst ciets kā akmens un kairina deguna dobuma gļotādu, izraisot iesnas.

Kad ārsti svešķermeni izņēma no vīrieša deguna, atklājās, ka tā ir gumijas kapsula, kas satur kāda auga paliekas. 

Tad noskaidrojās, kas īsti pacientam noticis. Vīrietis atsauca atmiņā incidentu, kas bija noticis pirms 18 gadiem, kad viņš atradās cietumā. 

Cietuma vizītē bija ieradusies viņa draudzene, kas vīrietim slepus iedeva maisiņu ar marihuānu. Lai to noslēptu un varētu ienest cietumā, vīrietis maisiņu iebāzis sev degunā. 

Neskatoties uz to, ka vīrietim maisiņu tiešām izdevās noslēpt, kādā brīdī viņš to esot iebāzis vēl dziļāk un pieņēmis, ka maisiņš norīts. 

Rezultātā gumijas kapsula ar marihuānu viņa degunā bijusi 18 gadus. Ārsti min, ka "šī varētu būt pirmā reize, kad rinolītu izraisījusi degunā paslēpta marihuāna".

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu