Bertānam astoņi gūti punkti zaudētā NBA mačā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Ieva Makare/LETA

Latvietis Dāvis Bertāns sestdien izcēlās ar astoņiem gūtiem punktiem, bet viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Vašingtonas "Wizards" piedzīvoja pamatīgu sakāvi.

"Wizards" šoreiz savā laukumā piekāpās "Timberwolves" ar 109:131 (34:42, 22:28, 16:36, 37:25).

Bertāns šajā spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, nospēlējot 27 minūtes un septiņas sekundes. Viņam astoņi gūti punkti, trīs izcīnītas atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles.

"Latvijas lāzers" šoreiz grozā raidīja tikai divus no septiņiem izmestajiem trīspunktu metieniem, sasniedzot 28,6% precizitāti. Vēl Bertānam arī precīzi abi izpildītie soda metieni. Rūjienieša +/- rādītājs šoreiz bija -11.

"Wizards" produktīvākais spēlētājs bija Bredlijs Bīls, kurš guva 30 punktus. Savukārt Minesotas kluba labā Endrjū Viginss guva 21 punktu, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un veica sešas rezultatīvas piespēles.

"Wizards" ar vienu uzvaru piecās spēlēs ieņem 14.vietu Austrumu konferencē, apsteidzot vienīgi nīkuļojošo Ņujorkas "Knicks". 

Savukārt "Timberwolves" ar četrām uzvarām un vienu neveiksmi ieņem trešo pozīciju Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu