Merzļikins paliek rezervē, "Blue Jackets" atkal zaudē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: Edijs Pālens/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā "sauso" zaudējumu sestdien cieta vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets", bet latvietis laukumā nedevās.

Kolumbusas klubs mājās ar 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) atzina Kalgari "Flames" pārākumu.

Merzļikins spēlēja iepriekšējā dienā, tāpēc šoreiz palika uz rezervistu soliņa, bet Jūnass Korpisalo atvairīja 26 no 28 pretinieku mestajām ripām. Otrā laukuma galā teicamu spēli aizvadīja Deivids Ritičs, kurš neitralizēja visus 43 metienus.

Neveiksmi sestdien piedzīvoja arī savainotā uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators", kas viesos ar 2:5 (1:1, 1:1, 0:3) atzina Bostonas "Bruins" pārākumu. Bostoniešiem ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās NHL oktobra otrā spožākā zvaigzne Davids Pastrņāks.

"Senators" piedzīvoja pamatīgu izbīli, jo vienā no spēles epizodēm pēc sadursmes bezsamaņā palika Skots Saburēns. Viņš gan vēlāk atguva samaņu un tika nogādāts slimnīcā.

Visas latviešu pārstāvētās komandas spēlē Austrumu konferencē. Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres" ar 20 punktiem 15 spēlēs ir ceturtā, Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins" ar 17 punktiem 14 mačos ir septītā, "Blue Jackets" ar 13 punktiem 14 dueļos atrodama 12.pozīcijā, bet "Senators" ar septiņiem punktiem 12 cīņās ir 16.vietā un ir vājākā komanda visā līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu