Ceturtdienas horoskops: 7. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 7. novembrim. 

AUNS Nav izslēgts, ka darba aktivitāšu iespaidā būsi atstājis novārtā mājas dzīvi. Taču apstākļi ļaus visu vērst par labu! Noteikti pacenties sagādāt mīļotajam cilvēkam, atvasītēm kādu pārsteigumu.

VĒRSIS Panākumi profesionālajā frontē būs ļoti lielā mērā atkarīgi no saskanīgām attiecībām ar kolēģiem. Ja spēsi rast kopīgu valodu ar līdzgaitniekiem, cerētie darbi ritēs uz priekšu vajadzīgajā tempā.

DVĪŅI Nekļūsti svārstīgs savos lēmumos un nopietnāk izturies pret dotajiem solījumiem. Ja atļausies vaļības, vari jūtami ietekmēt savu profesionālo reputāciju! Mājas dzīvē viss solās ritēt gludi.

VĒZIS Neļauj apkārt esošajai spriedzei ietekmēt tavu iekšējo līdzsvaru. Centies saglabāt balansu starp pienākuma apziņu, lietišķumu, atbildību un veselu nervu sistēmu. Šodien nevajadzētu risināt pārrunas ar priekšniecību.

LAUVA Kārtējo reizi apliecināsi, ka tevī mājo aktiera talants un prasme uzrunāt, aizraut sabiedrību. Ja nepieciešams, vari stāties publikas priekšā, sniegt intervijas masu medijiem, kā arī tikties ar varas pārstāvjiem.

JAUNAVA Pilnīgi iespējams, nebūsi apmierināts ar pašreizējiem profesionālajiem sasniegumiem un rādīsi piktu seju. Pielūko, lai nelāgā oma negāžas pāri kolēģu galvām. No spriedzes labāk tikt vaļā sporta zālē!

SVARI Mazāk prātuļo, kā arī neaizraujies ar pļāpāšanu. Pareizāk rīkosies tie Svaru zīmes pārstāvji, kuri maksimāli koncentrēties darba pienākumiem un nenovērsīs uzmanību ar blakuslietām.

SKORPIONS Var pastiprināties godkāre, kura liks domāt par jauniem sasniegumiem, jauniem iekarojumiem. Taču šoreiz zvaigznes iesaka turēties pie esošajiem darbiem un nemeklēt jaunus piedzīvojumus.

STRĒLNIEKS Psiholoģiskie faktori var traucēt pilnvērtīgi īstenot profesionālos pienākumus, tāpēc tev vajadzēs vai nu izrunāties ar uzticamu cilvēku, vai arī doties vizītē pie psihologa.

MEŽĀZIS Būsi pārliecināts par sevi, uzņemto kursu darba lietās, tagad tikai atliks pacietīgi īstenot plānoto! Nav izslēgts, ka vērtīgus padomus var sniegt gados jaunākie līdzstrādnieki ar savu inovatīvo skatījumu.

ŪDENSVĪRS Lielāku uzmanību nekā ierasts veltīsi ģimenē notiekošajam. Nav izslēgts, atvasītēm var būt nepieciešama tava klātbūtne, morālais atbalsts. Tuvinieku labā būsi gatavs darīt visu.

ZIVIS Mēģini nepārspīlēt notikumu nozīmi, neuzpūt no mušas ziloni. Saasinātā fantāzija var likt meklēt zemūdens akmeņus tur, kur tie patiesi nav un nekad nav bijuši. Ieklausies pieredzējušāko kolēģu padomos!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu