Sestdienas horoskops: 9. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 9. novembrim. 

AUNS Nav izslēgts pēkšņs un patiesi izdevīgs piedāvājums, kurš liks brīvdienā kravāt ceļa somu un doties darba braucienā. Šodien sasniegtais var vēl ilgi nest augļus, vairot tavu profesionālo atpazīstamību.

VĒRSIS Garastāvoklis būs piemērots, gan lai organizētu mājas viesības, gan lai dotos sabiedrībā un baudītu mākslas, bohēmas vilinājumu. Brīvie Vērši šodien labprāt ļausies jauniem romantiskiem piedzīvojumiem.

DVĪŅI No atpūtas veidiem labāk izvēlēties ko mierīgu, ģimenisku. Šoreiz trakulīgi tusiņi nebūs domāti tev. Sarunās ar mīļoto varat kopīgi nonākt pie secinājuma, ka jums ir nepieciešams plašāks miteklis.

VĒZIS Ja arī mīļotais cilvēks aizskar tavu pašlepnumu, nevajadzētu atbildēt viņam ar līdzīgu “uzbraucienu”. Labāk ļaut otrajai pusītei nomierināties, un tu redzēsi, viņa pati meklēs veidus kā atvainoties.

LAUVA Lai gan parasti tu lieliski saproties ar moderno paaudzi, šodien jaunatne var tevi manāmi kaitināt. Ja izvēlēsies atpūtu individuālās noskaņās, izvairīsies gan no saspīlējumiem, gan liekām vārdu pārmaiņām.

JAUNAVA Otrā pusīte var būt patīkami pārsteigta par tavu neraksturīgi kaislīgo un romantisko noskaņojumu. Iespējams, pēc tava pamudinājuma kopīgi dosieties baudīt skaistu izbraucienu, vakariņas sveču gaismā.

SVARI Dienas pirmajā pusē būsi kā piekalts datoram, jo vēlēsies savā rīcībā gūt svaigāko informāciju par jaunumiem, novitātēm tavā darba lauciņā. Pēcpusdienā prātā nemitēsies domas par ballīti.

SKORPIONS Tu lieliski pratīsi apvienot patīkamo ar lietderīgo. Varbūt, dodoties izklaidēties kopā ar ģimeni, uzaicināsi pievienoties arī savus sadarbības partnerus, tādējādi neformālā gaisotnē, bīdot biznesa lietas.

STRĒLNIEKS Zvaigznes iesaka pievērst nedaudz vairāk uzmanības atvasīšu ikdienas gaitām. Pilnīgi iespējams, ka viņas pēdējā laikā ir baudījušas pārāk lielu brīvsoli, tādējādi radot robus savās skolas sekmēs.

MEŽĀZIS Viskomfortablāk jutīsies tuvu, labi zināmu cilvēku sabiedrībā. Labprāt sarīkosi nelielas mājas svinības, lai rastu iespējas satikties un izrunāties ar radiniekiem, stiprinātu savstarpējās saiknes.

ŪDENSVĪRS Oma būs atkarīga no finansiālajām iespējām. Ja rocība būs gana plaša, smaidīsi vienā smaidīšanā, savukārt, ja maciņš neļaus īstenot kāroto, garastāvoklis var nedaudz apmākties.

ZIVIS Tev būs pa prātam, ja varēsi pavadīt dienu, laiskojoties pa māju, ik pa brīdim uzmetot aci mīļākajiem seriāliem vai pārlapojot interesantākās interneta lapās. Vakarā tevi var pārņemt neliels nemiera gars.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu