"Iekārot, to ko tu mīli un mīlēt, ko iekāro, ir sarežģīti." Seksa terapeite Lailita Saliņš par sieviešu seksuālo atmodu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Seksoloģe un ģimenes un laulību terapeite Lalita Salins forumā "Līdere" sniedza interviju "Guļošā skaistule jeb sieviešu seksuālā atmoda". 

Runājot par situācijām, kad sieviete saskārusies ar emocionālu traumu laulībā un ģimenē, viņa norādīja par trim iespējām, kā sieviete šādos gadījumos rīkojas - cīnās pretī, sastingst vai bēg, uzsverot, ka visbiežāk tiek izvēlēts otrais variants.

» "Caur gūšanas prieku un zaudējuma asarām..." Foruma "Līdere" dibinātāja dalās ar emocionālu uzrunu

Par seksuālo atmodu, Lalita norāda: "Sievietes pašas sevi var seksuāli atmodināt un iedrošināt".

Tam nepieciešami trīs priekšnoteikumi - sevis iepazīšana, iemācīties pateikt nē, piedāvāt atbalstu un izjust līdzjūtību pret citiem un sevi pašu. 

Interesanti seksa terapeite stāsta par to, ko sieviete meklē mīlestībā un ko seksuālajās fantāzijās - tas ir divas dažādas pasaules. Viņa atklāj, ka "mīlestībā mēs meklējam drošības sajūtu un uzticamu cilvēku, kurš būs patvērums".

"Seksuālajās fantāzijās gluži pretēji - spēcīgs, aizraujošs, sliktais zēns mūs pagrābs ar savām spēcīgām vēlmēm. Ne jau ka mēs to gribam reālajā dzīvē, nu labi, dažreiz," min eksperte.

» Linda Saulīte: Manī bija beidzies viss - ieguldītie līdzekļi, arī ticība un cerība sev

Ir svarīgi saprast, ka fantāziju līmenī tas, kas mūs uzbudina ir pilnīgi kas cits, nekā tas, ko meklējam mīlestībā. Šīs lietas ir grūti savienojamas - mīlestību un kaisli.

"Iekārot, to ko tu mīli un mīlēt to, ko tu iekāro - tas ir sarežģīts jautājums," stāsta seksa terapeite Lailita Saliņš.

Video: Seksa terapeite Lailita Saliņš

Seko līdzi foruma "Līdere" 2019 stāstiem - turpmākās nedēļas varēsi sieviešu uzrunas lasīt, klausīties un skatīties portālā Apollo!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu