Kuram dzīvniekam visvairāk līdzinās katrs no Zodiaka pārstāvjiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Astroloģija mums vēsta par to, kā zvaigžņu stāvoklis spēj ietekmēt ikkatra cilvēka dzīvi. Lai arī vairums Zodiaka zīmju jau gadsimtiem ir asociētas ar kādu konkrētu dabas pārstāvi, astrologi apgalvo, ka katrai zīmei ir pat atbilstošāks "līdzinieks" dzīvnieku valstībā, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šīs ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāvji ir slaveni ar savu šarmu un harismu - viņiem krietni piemērotāks dzīvnieks ir tīģeris vai pantera, nevis lauku sētā sastopamais auns. No šiem cilvēkiem parasti nāk agresijas, pašpārliecinātības un pastāvīguma aura.

Vērsis

Zem šī zvaigznāja dzimušie ir samērā konservatīvi, taču ļoti uzticīgi, tādēļ viņiem vislīdzīgākais dzīvnieku pasaulē būs "cilvēka labākais draugs" suns. Vēl viena kopīga iezīme ir tā, ka arī ar Vēršiem krietni vieglāk ir iepazīties, ja kabatā glabājas kāds gardums. 

Dvīņi

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir samērā grūti atrast "analogu" dzīvnieku pasaulē - astrologi vēsta, ka viņu mainīgā un ašā daba līdzinās zemūdens iedzīvotājiem zušiem.

Vēzis

Šiem jūtīgajiem un emocionālajiem ūdens stihijas pārstāvjiem ļoti labi atbilst viņu zīmes simbols - vēzis. Zem šī zvaigznāja dzimušie parasti ir noslēgti un piesardzīgi, nepieciešamības gadījumā - gatavi iekniebt ar savām asajām spīlēm.

Lauva

Kurš gan atbilstu Zodiaka karaliskākajai zīmei labāk kā visu zvēru valdnieks - lauva? Zem šī zvaigznāja dzimušie ir pieraduši pie tā, ka spēj bez kādām grūtībām pievērst apkārtējo uzmanību un drosmīgi ieņemt līdera pozīcijas.

Jaunava

Šīs pragmatiskās un piezemētās Zodiaka zīmes pārstāvji visvairāk atgādina cūkas - tiesa, tikai savu labo īpašību dēļ. Jaunavas no pārējām Zodiaka zīmēm atšķiras ar savu neparasti aso prātu un apdomīgumu.

Svari

Mūžam aktīvi un gatavi izpētīt katru spraugu un ceļu - šīs gaisīgās Zodiaka zīmes pārstāvji pēc astrologu domām visvairāk līdzinās tarakāniem. Kādēļ tieši ar šiem kukaiņiem? Jo tie, gluži tāpat kā zem šī zvaigznāja dzimušie, ir spējīgi izdzīvot burtiski jebkādos apstākļos.

Skorpions

Šīs noslēpumainās Zodiaka zīmes pārstāvji ir viedi un intriģējoši, taču tajā pašā laikā sevī slēpj pirmklasīga mednieka instinktus - viņi visvairāk atgādina pūces.

Strēlnieks

Strēlnieka zīmē dzimušie izceļas ar savas domas ātrumu, iznesīgumu un, protams, mīlestību pret brīvību, tādēļ viņiem atbilstošākais dzīvnieks ir nevaldāmais savvaļas zirgs. 

Mežāzis

Šie zemes elementa pārstāvji ir centīgi un precīzi, un šo iezīmju dēļ bieži vien sasniedz ļoti augstus panākumus savā profesionālajā dzīvē. Astrologi ir pārliecināti, ka šo iezīmju dēļ viņus visadekvātāk būtu salīdzināt ar haizivīm.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmes pārstāvji ir slaveni ar savu neordināro domāšanas veidu un prasmi atrast izeju no jebkuras situācijas. Tieši šo pozitīvo rakstura iezīmju dēļ viņi tik ļoti atgādina ašās un izmanīgās žurkas.

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir kā vāveres - mūžīgi aktīvi un ieinteresēti, tajā pašā laikā arī samērā egoistiski un tendēti uz dažādu lietu un iespaidu krāšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu