"Manam draugam patīk skatīties, kā mīlējos ar citiem." Sieviete atklāti par dzīvi ar vuāristu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Cilvēka seksuālajai fantāzijai šķietami nav robežu - kamēr akts nevienam nenodara pāri, tā, protams, ir katra paša darīšana, taču dažkārt var nākties saskarties ar patiešām neordinārām vēlmēm. Ar sievietes, kura sākusi tikties ar vuāristu, stāstu dalījies portāls "Postimees".

"Viņš dzīvē bija tieši tāds pats, kā iepazīšanās aplikācijas bildēs - neticami izskatīgs, ar stingriem muskuļiem un "presīti", uz kuras varētu mazgāt veļu," stāsta anonīmā sieviete. Viņa jau pēc pirmās tikšanās reizes esot sajutusi, ka sekss ar šo cilvēku būs brīnišķīgs, taču viņa neesot varējusi pat iztēloties, ka viņa kvēlākajās fantāzijās sievietei pie sāna būs kāds pavisam cits cilvēks.

» Stjuarte atklāti stāsta par cilvēkiem, kas pieķerti mīlējoties lidmašīnā

Sieviete stāsta, ka "mēs tikāmies pāris nedēļas un tad viņš vienā no tikšanās reizēm atzina, ka viņu uzbudina domas par to, ka viņš varētu vērot, kā es mīlējos ar citu vīrieti. Viņš teica, ka tas ir pašlaik moderns fetišs - vērošanas aktā viņš izjustu spēcīgu greizsirdību, kas sniegtu tādu pašu "izlādi", kā orgasms".

Tajā mirklī sievietei šī doma nav šķitusi pievilcīga un viņa bijusi atvērta mīlas priekiem tikai ar savu partneri, taču viņa nav kautrējusies vīrietim stāstīt par savām pieredzēm ar citiem vīriešiem. Vienā reizē viņa partnerim atklājusi, ka viņai esot bijis skarbs sekss ar savu bijušo, kas vīrieti ir spēcīgi uzbudinājis.

Neilgi pēc tam sievietes partneris viņai ir piedāvājis doties uz svingeru klubu. "Es patiesībā jau labu laiku gribēju izmēģināt kaut ko jaunu, turklāt redzēji, cik ļoti viņu ietekmē mani stāsti. Izlēmu piekrist, ar nosacījumu, ka, ja man nepatiks, dosimies mājās," atklājusi anonīmā stāsta varone.

Viņa uzvilkusi mini-svārkus un caurspīdīgu blūzīti. Viņas partneris sievietei teicis, ka šādā izskatā visi vīrieši būs pie viņas kājām. Kad pāris ieradies klubā, gaisā esot burtiski virmojusi mīlas prieku smarža. Sieviete pēc viena dzēriena pamanījusi kādu vecāku vīrieti un pasaukusi viņu uz privātu istabu.

» Pētījums atklāj apkaunojošus faktus par "krāniņbilžu" sūtītājiem

Intīmākā gaisotnē ātri aizsvilusies kaisle un sieviete, nepārtraucot acu kontaktu ar savu mīļoto, kas stāvējis aiz durvīm, sākusi mīlēties ar svešinieku.

"Es jutos kā porno zvaigzne un izlikos, ka mīļotais ir "kamera" - aktīvi kustējos un biju īpaši skaļa. Orgasmu mēs visi sasniedzām vienlaicīgi. Pēc tam mans partneris mani aizveda uz citu istabu, piespieda pie sienas un kaislīgi noskūpstīja, dvešot, cik ļoti viņš mani iekāro. Pēc mirkļa sasniedzām arī otro orgasmu," stāstījusi sieviete.

Kopumā pāris uz šo klubu bijis vēl sešas reizes. Stāsta autore atklāj, ka "ir mazliet savādi un bīstami būt cita fantāzijas daļai, taču nu jūtos pat iekārojamāka, un priecājos, ka spēju pilnībā apmierināt viņa iekāri visos tās veidos".

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu