"City" uzbrucējs Silva izlaidīs nākamo spēli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvids Silva
Dāvids Silva Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas čempionvienības Mančestras "City" futbolists Dāvids Silva savainojuma dēļ, visticamāk, izlaidīs turnīra nākamo spēli, kas paredzēta pret līdz šim nezaudējušo "Liverpool", teica kluba galvenais treneris Žuzeps Gvardiola.

ilva, kuram šī ir pēdējā sezona "City" komandā, kājas muskuļa savainojumā iedzīvojās sestdienas spēlē pret "Southampton". Futbolists 46.minūtē tika nomainīts.

"Silva guva savainojumu," teica Gvardiola. "Piecas minūtes pirms puslaika beigām viņš man pateica, ka savainojis kājas muskuli. Šādi savainojumi parasti prasa 10 - 12 dienas."

"City" nākamā pretiniece "Liverpool" savā laukumā nav zaudējusi jau kopš 2017.gada janvāra, bet Anglijas premjerlīgas čempionātā zaudējuma rūgtums nav sajusts kopš janvāra.

"Cik gadsimtus viņi jau nav zaudējuši Enfīldas stadionā? Redzēsim, kā būs," jautrā noskaņojumā bija Gvardiola. "Tagad dosimies uz Itāliju, bet pēc tam spēlēsim Enfīldas stadionā."

"City" trešdien UEFA Čempionu līgas turnīrā ir paredzēta tikšanās ar Itālijas A sērijas komandu Bergāmo "Atlanta", kuru gan nedrīkst uzskatīt par otro numuru šajā mačā, lai arī uzvaras gadījumā Mančestras komanda nodrošinās sev vietu izslēgšanas turnīrā.

"Domājiet, ka varam izcelt kādu no četriem tituliem kā svarīgāko, ja īpaši izceļam konkrētās spēles? Ar labāko iespējamo sastāvu cīnīsimies pret "Atalanta", bet pēc tam to pašu darīsim arī pret "Liverpool"," kaujinieciski noskaņots bija Gvardiola.

"Enfīldas stadionā vislabāk būtu ierasties ar apziņu, ka nospēlējām labu maču pret Bergāmo komandu, kas pēdējos divos līdz trijos gados, Itālijas čempionātā ir cīnījusies ar spēcīgākajiem klubiem."

"City" Anglijas premjerlīgā 11 spēlēs izcīnījusi 25 punktus un ierindojas otrajā pozīcijā, kamēr Čempionu līgas grupu turnīrā līdz šim izcīnītas trīs uzvaras trijās spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu