Vai gatavi uzsprāgt! Kuras ir Zodiaka emocionāli nestabilākās zīmes? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Emocijas ir laba lieta - bez tām mūsu dzīve būtu tukša un mehāniska. Tiesa, dažkārt emocijas cilvēkus pamudina arī uz ne tik produktīvām un pat iznīcinošām rīcībām. Par to, kuru Zodiaka zīmju pārstāvjiem ir visgrūtāk savaldīt savu emocionālo impulsivitāti, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Šīs ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāvji no sākuma rīkojas un tikai pēc tam domā. Viņus bieži vien nomāc nožēla, taču gandrīz vienmēr jau ir par vēlu. Zem šī zvaigznāja dzimušie ir gatavi savus mērķus sasniegt ar visiem pieejamajiem līdzekļiem - viņus motivē galarezultāts un apkārtējiem apstākļiem šajā shēmā tikpat kā nav vietas.

Pār Auna zīmi valda kareivīgais Marss - lai arī šīs planētas ietekme šiem cilvēkiem sniedz tādas rakstura iezīmes kā mērķtiecīgums un enerģiskums, Marss viņiem sniedz arī agresivitāti un tieksmi uz histēriskumu.

Tiesa, Auni parasti ir arī pietiekami racionāli un spēj atzīt savas kļūdas, kā arī censties tās labot. Šī iemesla dēļ astrologi zem šī zvaigznāja dzimušajiem parasti iesaka pirms katra jauna projekta vai ieceres realizēšanas mazliet apstāties un apdomāties - tas var nākotnē aiztaupīt ne mazumu klapatu.

Vēzis

Vēža zīmē dzimušo emocionālā pasaule ir kā upe - brīžiem tā ir kā rāms strauts, taču pēc pagrieziena jau bango bīstamas krāces. Šiem cilvēkiem ir ļoti jūtīga dvēsele - ja kāds viņus aizskar, tie instinktīvi ieraujas sevī. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem ir ļoti grūti kontrolēt savas emocijas, jo īpaši stresa situācijās.

Bieži vien šīs ūdens stihijas pārstāvji var sekundes laikā no draudzīgiem un atvērtiem kļūt par aukstiem un nesasniedzamiem. Apkārtējie bieži vien var pat nenojaust, kas ir noticis. Lai izvairītos no šāda veida pārpratumiem, astrologi šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka mēģināt neuztvert visu tik personīgi un nenodoties pārliekai sevis žēlošanai.

Skorpions

Noslēpumainie un harismātiskie Skorpiona zīmes pārstāvji pēc astrologu domām ir visneprognozējamākie no visiem Zodiaka pārstāvjiem. Šie cilvēki ir ļoti emocionāli, taču prot to lieliski slēpt. Ja kāds tiem nodara pāri, viņi ilgi nedomās par cēloņiem vai sekām, bet gan uzreiz sāks plānot, kā atriebties. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem naids un mīlestība atrodas blakus un tie spēj acumirklī pāriet no viena veida attieksmes otrā.

Skorpiona zīmē dzimušie ir lieliski manipulatori, turklāt šīs spējas viņiem ir tik pašsaprotamas un dabīgas, ka bieži vien viņi pat neapjauš, ka manipulē ar kādu.

Astrologi šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka mēģināt nevērst visu savu uzmanību uz problēmām, bet atcerēties arī par patīkamo dzīvē. Ja viņi vēlas "nolaist tvaiku", labākais veids būs meditācija, jo citādāk iespējams niknumā izdarīt ko tādu, par ko vēlāk būs kauns.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu