Mārtiņa Ķibilda dēls mūžībā aizgājušajam tēvam velta sirsnīgus vārdus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/ Brunis Kibilds

 26. oktobrī pēkšņi mūžībā devās televīzijas personība un žurnālists Mārtiņš Ķibilds. Tagad izdevumam "Privātā Dzīve" viņa dēls Brunis veltīja tēvam siltus vārdus. 

"Mārtiņš vienmēr man ir veltījis daudz uzmanības un palīdzējis grūtos un izšķirīgos dzīves brīžos. Mums bija kopēja interese par vēsturi, cilvēkiem un sabiedrību, un viņš bieži mani iesaistīja savā darbā. Pirms gada ap šo laiku filmējām raidījumu "Atslēgas" Londonas ielās.

Divas dienas pirms Mārtiņš nomira, bijām kopā Kuldīgā pētīt jaunu objektu raidījumam "Adreses", kurš tagad diemžēl netiks realizēts. Viņš man ir atstājis daudz zināšanu, un es tikai ceru, ka kādu dienu spēšu sasniegt tikpat daudz, cik izdarīja viņš," stāstīja Brunis.

Tomēr, kā sociālajos tīklos licis noprast režisors Uģis Olte, raidījums tomēr varētu tikt pabeigts, jo Mārtiņa abi vecākie dēli - Gustavs un Brunis, iemūžināti studijā, kur "palīdz pabeigt raidījumu". 

Atgādinām, ka atvadīšanās no Ķibilda notiks 8. novembrī, plkst. 11.00, Torņakalna baznīcā, Rīgā. Baznīcas durvis tiks atvērtas plkst. 10.30. 

Šogad Mārtiņš Ķibilds bija uzsācis darbu LTV raidījuma “Kultūrdeva” komandā, kā arī turpināja veidot raidījumu “Adreses”.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu