Spraiga pakaļdzīšanās Rīgā beidzas ar nogāztām laternām un sasistu policijas auto (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sadauzīts stikls. Ilustratīvs attēls
Sadauzīts stikls. Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Naktī uz pirmdienu, 4. novembri, Ulbrokā patrulējošie pašvaldības policisti sastapuši divus aizdomīgus kapucēs tērptus jauniešus, kas slapstījušies pa kādu tumšu daudzdzīvokļu mājas pagalmu. Uz aizdomu pamata policisti iesaistījās spraigā pakaļdzīšanās no Stopiņiem līdz Slāvu aplim, kas noslēgusies ar pamatīgu avāriju un ceļu policijas auto uzgāztu apgaismes stabam, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Sākumā policisti aprunājušies ar abiem jauniešiem un datu pārbaudes laikā atklājies, ka vienu no abiem jauniešiem jau meklē Valsts policija. Taču aizturēt jauno vīrieti nebija nepieciešams, tādēļ pēc īsas sarunas ekipāža piefiksējusi nepieciešamo informāciju un devusies tālāk, atklāj "Degpunktā".

Pēc īsa brīža policija saņēma izsaukumu, ka kāds vieglais auto nobloķējis brauktuvi un manīti divi vīrieši, kuri iekāpuši tajā un strauji devušies Sauriešu virzienā.

Policistiem pēc īsa brīža izdevies iepriekš jau piefiksēto automobili panākt. Tā šoferis, ieraugot bākugunis un dzirdot policistu aicinājumus, uz mirkli pat esot samazinājis ātrumu, atklāj raidījums.

Te pēkšņi automobilis uzsācis bēgt un likumsargi sapratuši, ka bez papildspēku palīdzības šo auto būs grūti vai pat neiespējami apturēt.

Tobrīd bēdzēji vēl nenojauta, ka tūlīt viņu ceļā parādīsies ceļu policijas bākugunis. Tas, ka tās izdosies ieraudzīt caur aizmugures logu, varēja šķist vēl neticamāk.

Uzbraucot uz Slāvu tilta, bēgošie jaunieši sastapās ar nobloķētu ceļu, kā rezultātā auto, izbraucot no līkuma, lietus apstākļos saslīdēja, notrieca divas laternas un sānslīdē ietriecās policijas automašīnā.

Protams, izmantojot apjukuma mirkli, auto sēdošie pēc avārijas vēl centušies aizlaisties kājām, taču nekur tālu neesot tikuši. Divi no trim vīriešiem turpat notikuma vietā aizturēti.

Tā kā abiem aizturētajiem vakars turpinājies slimnīcā, likumsargi vēl nav saņēmuši informāciju par to, vai šoferis pie stūres sēdies kādu apreibinošu vielu ietekmē, taču šobrīd jau noskaidrots, ka vīrietis automašīnu vadījis, par spīti tam, ka viņam nav derīgas vadītāja apliecības.

Tāpat par šo negadījumi ieinteresējušies arī kriminālpolicisti, jo automašīnā atradušies vairāki rīki zādzību veikšanai, norāda "Degpunktā".

Visticamāk, šoferis var rēķināties ar pamatīgu rēķinu no ceļu policijas auto apdrošinātājiem. Lai arī kopaina nav dramatiska, tuvāk ieskatoties, ir skaidrs, ka sabojātā braucamrīka remonts mērāms tūkstošos.

Noskaties sižetu!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu