Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Jauna informācija par jaunieti Vecpiebalgas pusē, kurš piekāva pensionāru (10)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sociālos tīklus pirmdien, 4. novembrī, pāršalcis nepatīkams video. Kāds jaunietis Vecpiebalgas pusē piekāvis guļošu pensionāru un aplējis ar ūdeni. Valsts policija aizturējusi jaunieti, kurš Vecpiebalgas novadā piekāvis un aplējis ar verdošu ūdeni sirmgalvi, informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Zane Vaskāne.

Pirmdienas, 5. novembra, rītā policijā saņemta informācija par to, ka Vecpiebalgas novadā, kādā īpašumā, nenoskaidrota persona nodarījusi miesas bojājumus sirmgalvim, uzlejot verdošu ūdeni. Cietušais vīrietis ar vairāku ķermeņu daļu apdegumiem nogādāts medicīnas iestādē.

Aizdomās par šo noziegumu turpat Vecpiebalgā aizturēts kāds 2000. gadā dzimis jaunietis. Viņš iepriekš nav bijis policijas redzeslokā.

Jaunietis savas darbības ir filmējis un video ir ielikts sociālajos tīklos. Vaskāne apliecināja, ka saskaņā ar policijas rīcībā esošo informāciju video jaunietis pats nav ievietojis sociālajos tīklos, bet to bija pārsūtījis citām personām.

Video redzams, ka jaunietis vecajam vīram sit ar dūrēm un kājām pa galvu. Video noslēgumā uzbrucējs no spaiņa sirmgalvim uz sejas un ķermeņa uzlej ūdeni, ko pavada arī pazemojoši komentāri.

Policijā sākts kriminālprocess smaga miesas bojājuma tīšu nodarīšanu un par šādu noziegumu var piemērot brīvības atņemšanu līdz septiņiem gadiem.

Vaskāne gan apliecināja, ka kvalifikācija izmeklēšanas laikā var arī mainīties. 

Notikušā apstākļi, tostarp motīvi, tiks skaidroti izmeklēšanas gaitā. 

Portāls "Apollo" jau ziņoja, ka jaunietis darbības veicis svētdienas, 3. novembra, vakarā kādā ēkā Vecpiebalgas novadā. Šobrīd notikuma vietā strādā policija un skaidro notikušā apstākļus, skaidro Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Video ticis publicēts vietnē "Instagram".

Sašutumu par video īpašnieku paudusi arī kāda Vecpiebalgas iedzīvotāja, publiskojot saraksti ar video īpašnieku "Facebook" grupā" "Vecpiebalgas novads savējiem".

Sievietes ekrānuzņēmumā jaunietis atspurdzis, ka viņa rīcība esot pilnīgi normāla.

Brīdinām video var būt nepatīkami skati!

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu