Strēlniekam nav konstatēts nopietns savainojums un viņš varētu piedalīties nākamajā spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: cskabasket.com

Latvijas basketbolists Jānis Strēlnieks pirmdienas mačā nav guvis nopietnu savainojumu un jau nākamajā cīņā viņš varētu atgriezties laukumā, ziņo latvieša pārstāvētais Maskavas CSKA klubs.

Strēlnieks pirmdien guva deviņus punktus Vienotās līgas spēlē, veicinot Maskavas CSKA komandas ceturto uzvaru sešās spēlēs, taču bija spiests pamest laukumu trešajā ceturtdaļā savainojuma dēļ un laukumā vairs neatgriezās.

Spēli viņš uz neatgriešanos pameta divas minūtes un 41 sekundi pirms trešās ceturtdaļas beigām, kad pēc sadursmes aizsardzībā, mēģinot atņemt bumbu ātrajā uzbrukumā skrienošajam Orlando Džonsonam, palika guļot uz grīdas, ķeroties pie gurna. Basketbolists tūlīt tika pavadīts uz ģērbtuvēm un laukumā vairs neatgriezās.

"Paldies visiem, kuri interesējas par Jāņa Strēlnieka veselību. Viņam viss ir kārtībā, tas izrādījās tikai nobrāzums. Gaidām, kad viņš varēs palīdzēt spēlē ar ASVEL," teikts kluba paziņojumā.

CSKA piektdien viesosies pie Riharda Lomaža pārstāvētās Vilērbānas ASVEL komandas. Maskavieši ar piecām uzvarām sešās spēlēs ir ULEB Eirolīgas līderi, bet Vienotajā līgā viņi sešos dueļos iekrājuši četras uzvaras, kas dod piekto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu