Arī viens no "Hawks" līderiem iekrīt dopinga slazdā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džons Kolinss
Džons Kolinss Foto: Reuters/ScanPix

Viens no Atlantas "Hawks" līderiem Džons Kolinss par aizliegto vielu lietošanu saņēmis 25 spēļu diskvalifikāciju, ziņo Nacionālā basketbola asociācija (NBA).

Oktobra beigās par līdzīgu pārkāpumu 25 spēļu diskvalifikāciju saņēma aizvadītā drafta pirmā izvēle un "Suns" uzlecošā zvaigzne Deandre Eitons. Tagad par neatļauto vielu lietošanu pieķerts ir arī viens no "Hawks" vadošajiem spēlētājiem Džons Kolinss.

Kolinss pieķerts augšanas hormonu atbrīvojošā peptīda jeb pralmorelīna lietošanā. Kā ESPN atklāja basketbolists, aizliegtā viela, viņam to nezinot, bijusi vienā no uztura bagātinātājiem. Kolinss grasās pārsūdzēt bargo diskvalifikāciju.

Uzbrucēja diskvalifikācija stāsies spēkā ar otrdienas maču pret Sanantonio "Spurs". Laukumā viņš varēs atgriezties vien Ziemassvētkos, kad "Hawks" viesosies pie Klīvlendas "Cavaliers".

22 gadus vecais Kolinss šajā sezonā piecās spēlēs vidēji laukumā bijis 32 minūtes, kurās guvis 17,0 punktus, izcīnījis 8,8 atlēkušās bumbas, veicis 1,6 rezultatīvas piespēles un bloķējis 2,0 metienus.

NBA karjerā viņš trīs sezonu laikā piedalījies 140 dueļos, kuros caurmērā iemetis 14,6 punktus, izcīnījis 8,4 bumbas zem groziem un dalījies ar 1,6 rezultatīvām piespēlēm.

"Hawks" ar divām uzvarām piecos mačos Austrumu konferencē ieņem devīto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu