Noslēpumainākie Zodiaka pārstāvji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kas gan īsti ir noslēpumainība? Dažkārt tas, ka nevaram izdibināt kāda iekšējās pasaules noslēpumus šķiet šarmanti, taču citkārt noslēgtība kaitina un traucē. Par to, kuras Zodiaka zīmes labprāt patur daļu sevis slepenībā, vēsta portāls "Postimees".

Vēzis

Šie ūdens stihijas pārstāvji ļoti labprāt apspriež citu cilvēku noslēpumus, taču paši savas dzīves detaļas visbiežāk noklusē. Astrologi uzskatot, ka, ironiskā kārtā, Vēža zīmē dzimušie saglabā diskrētumu, jo baidās, ka viņus kāds aiz muguras aprunās. Zem šī zvaigznāja dzimušie zina, ka informācija par kādu cilvēku viņiem dod zināmu varu un viņi nevēlas, lai šāda vara kādam būtu pār viņiem pašiem.

Svešiem cilvēkiem tāpat bieži vien rodas iespaids, ka Vēža dzīmē dzimušie ir nedraudzīgi, taču šādam priekšstatam nereti nav pamata - šīs Zodiaka zīmes pārstāvji vienkārši nemīl runāt par niekiem. Vēži ir ļoti jūtīgi, tādēļ viņi spēj atvērties tikai un vienīgi patīkamos un no stresa brīvos apstākļos.

Jaunava

Kādēļ šajā sarakstā nokļuvusi arī viena no viedākajām un tiešākajām Zodiaka zīmēm? Astrologi vēsta, ka parasti Jaunavas zīmē dzimušie jaunībā ir ļoti atvērti, taču ar laiku noslēdzas tiktāl, ka ar viņiem tikpat kā nav iespējams izvilināt viņu patiesās sajūtas. Tiesa, šīs Zodiaka zīmes pārstāvji visticamāk ar neuzticību iztaujās savu sarunbiedru par šādu jautājumu mērķi.
Zem šī zvaigznāja dzimušie augstu vērtē uzticību un to nemaz tik viegli neizdāļā. Viņi reti kad runā par savām jūtām, jo baidās, ka viņus izsmies - pilnīgi atklāti viņi ir tikai vistuvāko draugu lokā.

Skorpions

Skorpiona zīmē dzimušie ir staigājošas mistērijas - pilnīgi neviens, pat viņu partneri vai dzīvesbiedri, nevar būt pārliecināti par to, cik daudz viņi patiesībā zina par cilvēku sev blakus. Noslēpumainība ir šo cilvēku dabā un viņi nav pārlieku naski mainīt šo savas personības škautni.

Zem šī zvaigznāja dzimušie ātri vien sarunbiedriem liek manīt, ka viņi netaisās ne ar vienu apspriest savu privāto dzīvi vai jūtu pasauli. Vairāk šie ūdens stihijas pārstāvji ir gatavi atklāt tikai tiem, kuri ir pilnībā pierādījuši savu lojalitāti.

Mežāzis

Šie zemes elementa pārstāvji ir visīstākie konspiratori. Viņi nevienam nevēlas stāstīt ne par savu dzīvi, ne nākotnes plāniem, jo klusībā uzskata, ka šādā veidā spēj sabojāt savu nākotnes plānus. Mežāži no pieredzes zina, cik vērtīgs ir kompromāts, tādēļ ir ļoti piesardzīgi par to, ko izpauž citiem.

Diemžēl šīs Zodiaka zīmes pārstāvju slēpšanas mānija brīžiem var kļūt pat slimīga - viņi tik ļoti baidās, ka apkārtējā pasaule var pret viņiem sazvērēties, ka neatklāj pat vitāli svarīgu informāciju pat saviem vistuvākajiem līdzgaitniekiem.

Ūdensvīrs

Astrologi uzsver, ka Ūdensvīra zīmē dzimušie parasti ar apveltīti ar asu prātu, tādēļ mākslīgi ap sevi uztur zināmu noslēpumainības auru. Kāpēc? Lai apkārtējiem šķistu interesantāki un aizraujošāki. Zem šī zvaigznāja dzimušie vēlas dalīties ar savām neparastajām idejām ar visu pasauli, savukārt noslēpumainības areols nodrošina to, ka šie cilvēki vienmēr rada apkārtējo interesi.

Tiesa, Ūdensvīri var izturēties rezervēti arī tādēļ, ka saprot, ka nevajadzīgas "informācijas noplūdes" un baumas viņu dzīvē radīs tikai un vienīgi sarežģījumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu