Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kāpēc cilvēki uz savām ģenitālijām smērē zobu pastu un kādēļ to nevajadzētu darīt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Pasauli ar interneta palīdzību ir pāršalcis jauns trends - izrādās, ka daudzi cilvēki uzskata, ka zobu pasta ir domāta ne tikai mutei, bet arī citām, krietni vien jūtīgākām ķermeņa daļām. Tiekot uzskatīts, ka vīriešiem šis sadzīves produkts spēj dziedēt prostatu, savukārt sievietēm - padarīt tvirtāku vagīnas ādu, vēsta portāls "New York Post". 

Viss esot sācies ar kāda interneta lietotāja ievietotu video vietnē "Youtube", kurā esot klāstīts par visparastākās zobu pastas dziednieciskajām īpašībām. Šo materiālu portālā esot noskatījušies vairāki simti tūkstošu lietotāju un tad nepatiesā informācija sākusi savu apriti caur dažādu cilvēku sociālo tīklu profiliem, un "virtuves sarunām".

» Latvietes neatpaliek! Arvien vairāk sievietes vēlas palielināt dupša izmērus

Vīrietis video apgalvojis, ka ar zobu pastas palīdzību esot iespējams labot priekšlaicīgu ejakulāciju, kā arī atbrīvoties no eriktīlās disfunkcijas. Video blogeris apgalvojis, ka, ja vīrietis veselu nedēļu katru dienu uz sava dzimumlocekļa galviņas uzspiedīs zobu pastu, viņa izturība guļamistabā palielināšoties par veselu pusstundu. "Youtube" lietotājs šo metodi slavējis kā īpaši ērtu - tā neizraisot alerģijas, zobu pasta patīkami smaržojot un neesot pārlieku dārga.

Farmaceiti gan norāda, ka zobu pastas sastāvā esošās ķīmiskās vielas un piparmētru ekstrakts ir ar ļoti spēcīgu iedarbību un var radīt plašus iekaisumus. Speciālisti ir pārliecināti, ka šādas izdarības var radīt pat ķīmiskus apdegumus, čūlas un rētaudus. Lieki teikt, ka šī higēnas līdzekļa izmantošana lubrikanta vietā var uz eksperimentiem naskā kunga partnerei radīt virkni veselības problēmu.

Eksperti atklāj, ka ir arī sievietes, kuras šo līdzekli izmanto, lai padarītu tvirtāku savu vagīnu.

» Pētījums atklāj apkaunojošus faktus par "krāniņbilžu" sūtītājiem

Šī metode esot ne tikai bezjēdzīga, bet arī ļoti kaitīga - zobu tīrīšanai paredzēto līdzekļu izmantošana vulvas reģionā var izraisīt ne tikai ķīmiskus apdegumus, bet arī iznīcināt tur esošo mikrofloru, kas, savukārt, var novest pie nepatīkamām infekcijām, piemēram, bakteriālās vaginozes vai vaginālās kandidozes. Šādas izdarības var ietekmēt arī sievietes auglību.

Eksperti norāda, ka cilvēkiem vajadzētu būt pašpārliecinātākiem un justies drošāk pašiem savā ādā - lai zobu pasta pilda tās funkcijas, kurām tā ir paredzēta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu