Video: "Ērkšķu" šovā dalībniece Marija pamatīgi sadusmojas un uzbrūk operatoram (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

“STV Pirmā!” sociālā raidījuma “Caur ērkšķiem uz...” faniem jau labi pazīstama Marijas šerpā un asā daba – dalībniece ne reizi vien likusi manīt, ka konfliktus visbiežāk ieradusi risināt ar dūru spēku. Skatītājiem vēl joprojām atmiņā ir brīdis, kad tikšanās laikā ar karjeras konsultanti, Marija ļāvās Lailas provokācijām un uzsāka kautiņu, kura novēršanā nācās iesaistīties pat filmēšanas komandai.

Nu arī šī vakara sērijā uzmanības centrā būs tieši Marija, kura, nespējot savaldīt dusmas, līnijdeju nodarbības laikā burtiski eksplodēs - pa gaisu atkal lidos priekšmeti un dūres, bet pati jaunkundze dosies projām nezināmā virzienā. “Viņa iesita operatoram, sagāza puķes pie skatuves...” dramatiskos notikumus atminas Lāsma. Savukārt Olga uzsvērs, ka Marijas niknumam neesot bijis nekāda redzama iemesla: “Nebija pilnīgi nekas saprotams, kas ar viņu notika. Viņa vienkārši sāka ārdīties un mēs sākām dzirdēt blīkšķus aiz skatuves.”

Vēlāk, ar vēsu prātu atskatoties uz tā brīža notikumiem, Marija neslēps, ka “nav varējusi koncentrēties un bijusi dusmīga uz visu pasauli.” Kā pašas dalībnieces vērtēs kārtējos Marijas “izgājienus?” Un vai tie ietekmēs arī balsošanas rezultātus?

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu