Mūziķis Kaspars Zlidnis skaidro, kāpēc nejūtas emocionāli piesaistīts saviem bērniem (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Zlidnis
Kaspars Zlidnis Foto: No personīgā arhīva

Mūziķis un ielu vingrotājs Kaspars Zlidnis, kurš jau divus gadus ir precējies ar savu divu meitu, zīmola "Silk&Milk" radītāju Diānu Urtāni, intervijā izdevumam "Ieva" atklāja, kā pēdējā laikā mainījusies viņa dzīve. 

Viņš pastāstīja, ka sācis piekopt filozofisku un askētisku dzīvesveidu, cenšoties abstrahēties no pārlieku lielām emocijām un sabiedrības uzspiestām normām.

Zlidnis arī paskaidroja, kā izjūt tēta lomu. 

"Viss atkarīgs no tā, cik lielu nozīmi piešķir tam, ka tev ir bērns. Pirms tam būtu domājis, ka viss dzīvē mainās līdz ar bērnu ienākšanu. Bet īstenībā jau nemainās nekas. Teikšu tā: es neesmu saaudzis ar saviem bērniem. Esmu redzējis, cik ļoti cieša mēdz būt emocionālā saikne starp vecākiem un bērniem.

Un redzu, cik cieša ir emocionālā saikne starp manu sievu un bērniem. Tas atkarīgs no tā, cik emocionāls ir vecāks un cik emocionāls ir bērns.

Mana sieva ir diezgan emocionāla, bet es neesmu meitiņām emocionāli piesaistīts. Tas nenozīmē, ka es neuzņemos atbildību vai ka es viņas nemīlu. Bet es neesmu atkarīgs no bērna, no emocijām attiecībā uz bērnu.

Pārspīlēta emocionālā piesaiste var būt tik kaitinoša – vecāks bērna vietā izdara izvēles, caur viņu realizē savus sapņus. Es ļauju bērniem vienkārši dzīvoties. Tāpēc no malas varētu šķist, ka neuzņemos atbildību. Par e-klasi, piemēram, atbild mana sieva," pastāstīja mūziķis. 

Kā jau ziņots, Zlidnis 2017. gada jūlija noslēgumā salaulājās ar interjera dizaineri Diānu Urtāni un abiem ir divas kopīgas meitas - Luīze un Laima Roze. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu